Vnutorne celne sklo -mokre

Odpovědět
aladinos

Vnutorne celne sklo -mokre

Příspěvek od aladinos »

Stalo sa to aj vam ze ste mali vsetky skla a hlavne celne zarosene a uplne mokre ale vznutra?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Reklama

staf

Re: Vnutorne celne sklo -mokre

Příspěvek od staf »

jasne ze stalo ;) z toho si nic nerob
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
králas

Příspěvek od králas »

Já to měl jednou taky. CHce to občas při jízdě otevřít okýnka aby se ti vysušil vzduch a ventilátor na druhou polohu a výše.Holt je zima.
Kia rio II - 1,4 LX+ modrá
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Skor odporucam zapnut klimatizaciu a dat nech fuka teply vzduch lebo klima vysusuje vzduch a vtedy prsalo a zabudol som na to :)
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Nevim jak u KIA modelu ale u moji astry to byla vadna klapka vnitrni cirkulace :arrow: https://www.astra-g.cz/zamlzovani-oken/
zajo

Příspěvek od zajo »

mokre som ich nemal le zarosene a to sa stava v zime ket ideme v aute viaceri
staf

Příspěvek od staf »

zajo píše:mokre som ich nemal le zarosene a to sa stava v zime ket ideme v aute viaceri
nie len v zime. staci ze je vlhko
visna

Příspěvek od visna »

tak tak, podla mna je to normalne .tiez niekedy musim otvorit okno aby sa to vyvetralo,hlavbne ked ideme viaceri. inak podla mna je ta klima na kureni blbost nie?
ved tusim klima sa zapne az ked nastavis fukanie na studeno, nuz ale vyskusane to nemam, skratka ja tu klimu nepouzivam v zime, nikdy som ju nepotreboval zapnut,bud na chvilku otvorim okno alebo pustim ventilator na 2 a hotovo.
RIO II 1,4 sporty 2008
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Klima vysusuje vzduch.Tak ked prsi a nasadnes do auta ked je zima nemyslim pod 0st a mas zarosene celne sklo skus to bez klimy s tym ze das fukat teply vzduch a skus s klimov a hned zbadas:D
staf

Příspěvek od staf »

myslim ze v navode na auto mas napisane ako najefektivnejsie odhmlievat a odmrazovat okno. kedy teply, kedy studeny vzduch a kedy klima ;)
visna

Příspěvek od visna »

no ja aj nadalej nebudem pustat klimu a vzdy si iba zapnem ventilator a teply vzduch. Nechcem zbytocne zapinat klimu pri studenom starte ( chudak motor - vtedy dostava dobre na pi..u) si myslim ja ........... aj tak byvam v rodinnom dome a parkujem na zahrade takze ho vzdy nechavam zohriat a nastupujem uz do odroseneho auticka :D (aj ked aspon ciastocne) ..... no ale sto ludi sto chuti :D
RIO II 1,4 sporty 2008
aladinos

Příspěvek od aladinos »

No tak to mas paradicku ked byvas v RD.
Ozaj pozeral som take testy co robili na autach a cez leto ked je teplo tak do 80Km/hod sa vam viacej oplati jazdit so stiahnutym oknom ako s klimou / porovnavali to aky to ma vplyv na spotrebu.
A od 80 Km/hod sa viacej oplati klimatizacia.
A ked isli pod 80 Km/hod s klimou tak to auto preslo o 24.5Km menej ako so stiahnutym oknom.....
visna

Příspěvek od visna »

no to je zaujimave. zase som sa nieco nove dozvedel :D :D inak ja na klimu moc nejsom , na starom aute som ju mal tiez ale nemohol som ju pouzivat lebo z nej strasne bolela hlava. no uvidim co mi bude robit tato nova klima. Aj ked najradsej sa mi v lete paci ked si to medzi dedinami "zeniem" takou 70- 80-kou a vtedy si stiahnem moje okno uplne dole vystrcim ruku vom a sa ako taky "čávo" kochám krajinou. Nieco ako VESNICKO MA STREDISKOVA :lol: :lol: samozrejme trosku rychlejsie. Ale na to musi byt nalada :D :D
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

aladinos píše:No tak to mas paradicku ked byvas v RD.
Ozaj pozeral som take testy co robili na autach a cez leto ked je teplo tak do 80Km/hod sa vam viacej oplati jazdit so stiahnutym oknom ako s klimou / porovnavali to aky to ma vplyv na spotrebu.
A od 80 Km/hod sa viacej oplati klimatizacia.
A ked isli pod 80 Km/hod s klimou tak to auto preslo o 24.5Km menej ako so stiahnutym oknom.....
myth busters? :wink:
aladinos

Příspěvek od aladinos »

jj presne tak myth busters
Odpovědět