Vrzganie sedadla...
Re: Vrzganie sedadla...
Hlavne ze auto slape esteze s nim nechodim na dlhe trasy lebo ni mi vadilo to vrzganie...
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
- Reklama
nemas sa na dialnici vliect tak pomalyvisna píše:mne zase pre zmenu zacala trolilililinku vrzgat spolujazdcova slnecna clona.ale je to pocut len na dialnici niekde pri 100km za hod. tak ju sem tam trosku potlacim dohora a potom prestane
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
to to je tiez pravda, ale ja vacsinou chodim podialnici tak 100 - 110 jakoze pijánko a ked sa ponahlam tak max 120 - 130 ..... kolko jazdis ty? uz si skusal maximalku? ja hej - 190 tachometrovych ale to mu uz trvalo trosku dlhsie sa tam dostat
RIO II 1,4 sporty 2008
tak vo vseobecnosti sa drzim pravidla jazdit tak, aby to bolo max. za 500 (=prekrocenie do 20km/h), ale normalne jazdim do 70/110/140
maximalku som isiel skusit raz, ale nakoniec nebolo dost volneho miesta tak som skoncil iba nieco nad 170. a od vtedy ma to ani nenapadlo, cize diky za pripomenutie
maximalku som isiel skusit raz, ale nakoniec nebolo dost volneho miesta tak som skoncil iba nieco nad 170. a od vtedy ma to ani nenapadlo, cize diky za pripomenutie
Ja to nechapem niekedy to vrzga a niekedy nie...a zase do servisu to nechcem davat lebo tam urobia viacej skody ako prospechu....
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
to je najhorsie reklamovat nieco, co sa vyskytuje len niekedy a ani nevies presne co to robi :-/
Vrzgalo,ale treba sa pohrat s nastavenim sedadla a zrazu sa to vyriesilo....
taaak dnes som konecne otestoval co to da. 3 ludia a plny kufor a aj zvysne miesto na zadnych sedadlach. auto ma veelmi milo prekvapilo. cez nemecko som tahal min. 160kou, alebo ked sa dalo tak 180 a viac. na tych 190 akceleruje hravo. potom do 200 to tomu uz chvilku trva, ale pri tom ako bolo auto nalozene sa cudujem ze dalo viac ako 100 inak musel som davat bacha aby som neprekracoval rychlostny limit mojich zimnych gum, takze som sa krotil...visna píše:kolko jazdis ty? uz si skusal maximalku? ja hej - 190 tachometrovych ale to mu uz trvalo trosku dlhsie sa tam dostat
dokaz vid avatar alebo vo vacsom tu: http://img24.imageshack.us/img24/3840/200zu9.jpg
Naposledy upravil(a) staf dne pon úno 09, 2009 11:28 pm, celkem upraveno 2 x.
PS aj spotreba ma prekvapila. cakal som aj 15, ale ani zdaleka tolko nebola. na nadrz som spravil 404km a na pumpe to vychlastalo 39l. takze nieco ako ked som to mal minule spotrebu v meste 9,8l. je jasne aka jazda sa viac oplati
staff no tak to teda cumim jakoze mne to dalo max 190 , ocuj a nesiel si nahodou trosku dole kopcom? kolko mas nabehane? ja som s toho nejaky rozhegany teraz uuuffff no to musim vyskusat este raz lebo teraz mam nervy
RIO II 1,4 sporty 2008
asi tomu davas viacej na p..cu jak ja. do kolko to pri normalnej jazde tocis? ja tak do 3000
RIO II 1,4 sporty 2008
visnaa: to ta fotka vyzera tak cudne. ale bola to rovinka. nehovorim ze sa pocas rozbiehania nevyskytlo aj klesanie, ale rovnako tam bolo aj stupanie. proste to auto ked sa dostalo do otacok tak driapalo ako salene. ako som pisal, cakal som ze to auto nebude schopne ist suvisle viac ako 150, ale kludne som mohol ist celu cestu 190-200. ono nad 4500 otacok to islo supeeer. ked som mal 180 tak som musel normalne davat nohu z plynu aby to dalej neakcelerovalo (nechcel som ist viacej kvoli tym gumam).
najazdene mam po vcerajsku nieco cez 7k a okrem tejto cesty som mu nap.cu nedaval. ja chodim potichucky medzi 2000 a 3000 (teda okrem dialnice, to 4000)
najazdene mam po vcerajsku nieco cez 7k a okrem tejto cesty som mu nap.cu nedaval. ja chodim potichucky medzi 2000 a 3000 (teda okrem dialnice, to 4000)
este si mal rezervu 500 otacok tak si to mal skusit do cerveneho aby sa dotkli rucicky palivomeru a tachometra
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
vidis, to ma nenapadlo ale aj tak mi uz zavadzali namysleni majitelia pomalsie sa gulajucich BMW (a to vies, taky sa nejakej kii neuhne)Matej píše:este si mal rezervu 500 otacok tak si to mal skusit do cerveneho aby sa dotkli rucicky palivomeru a tachometra
len skusaj opatrne, nie ze nam tu zrazu prestanu pribudat od teba spravy... ved uz aj teraz sem chodis nejak menejvisna píše:no to musim vyskusat este raz lebo teraz mam nervy
inak pre inspiraciu, taketo boli podmienky.. a to nevidiet este kolko toho bolo inside: http://img528.imageshack.us/img528/4020/p1050153xw8.jpg