Vybitá baterie
Vybitá baterie
Přestože sám nemám Kiu,ale Hyundai Accent,mají ji mojí rodiče. Jsou šťastní majitelé Picanta a jsou strašně nadšení. Přesedlali na něj z Favoritu a to je velký rozdíl k lepšímu. Mají ho asi 14 dní a stala se jim tato věc. Nechali ho v garáži odemčeného,všechny dveře zavřené,světla vypnutá, a jak přišli po třech dnech byla baterie vybitá totalně. Co to mohlo způsobit? Dík za Vaše postřehy MW.
- Reklama
Re: Vybitá baterie
Nejpravděpodobnější se mi jeví,že měli špatně zavřený pátý dvéře....a zůstalo jim svítit osvětlení v zavazadelníku...prodejce mě na to extra upozorňoval,že se to lidem stává...MW píše:Přestože sám nemám Kiu,ale Hyundai Accent,mají ji mojí rodiče. Jsou šťastní majitelé Picanta a jsou strašně nadšení. Přesedlali na něj z Favoritu a to je velký rozdíl k lepšímu. Mají ho asi 14 dní a stala se jim tato věc. Nechali ho v garáži odemčeného,všechny dveře zavřené,světla vypnutá, a jak přišli po třech dnech byla baterie vybitá totalně. Co to mohlo způsobit? Dík za Vaše postřehy MW.
Re: Vybitá baterie
Prosím změřte si nebo si nechte změřit klidovy odběr z autobaterie.Měřil jsem již čtyři Picanta a všechny měly v klidu odběr přibližně 240mA a to vám asi za nějakých pět dní vybije a poté zničí akumulátor vašeho vozu.MW píše:Přestože sám nemám Kiu,ale Hyundai Accent,mají ji mojí rodiče. Jsou šťastní majitelé Picanta a jsou strašně nadšení. Přesedlali na něj z Favoritu a to je velký rozdíl k lepšímu. Mají ho asi 14 dní a stala se jim tato věc. Nechali ho v garáži odemčeného,všechny dveře zavřené,světla vypnutá, a jak přišli po třech dnech byla baterie vybitá totalně. Co to mohlo způsobit? Dík za Vaše postřehy MW.