Vrzganie sedadla...
Re: Vrzganie sedadla...
no pekne pekne. ja mam tu tasticku s povinnou vybavou cervenuuu
ale neboj ja budem tu maximalku skusat opatrne... inak som zvedavy potom aj z letnymi gumami co to spravi (ci bude rozdiel nejaky) s maximalkou, hej inak aj ja jazdim presne ako ty ...medzi 2000 a 3000 takze parada len na dialnici ho drzim tak do 3500 to je myslim tych 120 km/hod.
P.S : mohli by sa ozvat aj ostatní ako to maju s tou max. bude dobre vediet
P.S 2 : inak zatial mam nabehane 22500 km za 4,5 mesiaca
ale neboj ja budem tu maximalku skusat opatrne... inak som zvedavy potom aj z letnymi gumami co to spravi (ci bude rozdiel nejaky) s maximalkou, hej inak aj ja jazdim presne ako ty ...medzi 2000 a 3000 takze parada len na dialnici ho drzim tak do 3500 to je myslim tych 120 km/hod.
P.S : mohli by sa ozvat aj ostatní ako to maju s tou max. bude dobre vediet
P.S 2 : inak zatial mam nabehane 22500 km za 4,5 mesiaca
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
ty si iny "behac" ja dufam ze kym pridem domov tak budem mat aspon 10kvisna píše: P.S 2 : inak zatial mam nabehane 22500 km za 4,5 mesiaca
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
no sak prave ja strasnevela nabeham ...tak som zvedavy kolko kilometrov ten motor vydrzi. No osobne dufam ze aspon takych 250 000 bez vaznejsich zasahov..toť moj odhad
RIO II 1,4 sporty 2008
inak nema niekto skusenosti s druhou garacnkou? pomaly sa na ni chystam (asi tak za mesiac idem) tak by bodlo nejake info , cena a tak ddiiiiiiiikkk
RIO II 1,4 sporty 2008
ja mam uz po druhej garancke, mal som nabehanych 31300 ale na cenusi uz velmi nespominam tusim nieco okolo 6800skk vtedy este..bolo to v septembri...teraz uz mam 39000....
ka rio sporty, tropical red
ok dik ..... no pekna paaaaalka som teda zvedavy kolko zaspievaju mne, a co ti vsetko menili nevies?
RIO II 1,4 sporty 2008
vcera jak som sem pisal som hladal ten papier ale nenasiel som ho, klasika- olej, tusim ze uz sa menili aj sviecky,filtre,....fakt si uz nespominam, velku polozku ti tam spravi prave olej a praca... ale uz mam blizko tretiu tak potom napisem...bol som v blave na tuhovskej a mozem porovnat so servisom v lamaci tak na tuhovskej to bol omnoho lepsi pristup.....
ka rio sporty, tropical red
dakujem matoni .... taketo veci pomozu. S tym olejom ma trosku nasrali pri prvej garancke. Zauctovali mi tam 4 litre oleja. co sa tam ani nezmesti (tusim okolo 3,2 litra tam ide)
RIO II 1,4 sporty 2008
Davajte si pozor na ten olej...Kamarat mal Octaviu a ked po leasingu si to dal vymenit v inom servise tak mu zistili ze v SKODe mu ten olej stale len dolievali a nie vypustili a znovu naliali...
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
a prave taketo obavy mam aj ja a preto som si olejovy filter poznacil a po vymene som skontroloval ze ci je tam druhy
RIO II 1,4 sporty 2008
super napad, pred garanckou to asi spravim aj javisna píše:a prave taketo obavy mam aj ja a preto som si olejovy filter poznacil a po vymene som skontroloval ze ci je tam druhy
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Ak vam mozem odporucit servis v Nitre tam si buduju dobre meno a maju aj najvacsi rating na slovensku.
Tam sa vam nic podobneho nestane..
Tam sa vam nic podobneho nestane..
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Vyriesil uz niekto ten poroblem s tym vrzganim?
-
Čautě mi zas pre zmenu vrzgaju vodičove dvere ako stare vrata na humně,sedačky zatial nič.sevas.
Tak ked si sklopite max.sedadlo tak tam v tom bode ohybania je vidno taky kov(klb) tak tam som strekol silikonovy spay,uvidime kolko to vydrzi.A este som doutahoval skrutky pripevnenia sedacky ku podlahe:)