alarm
- Reklama
Re: alarm
no to je zakon schvalnosti , ja som ten moj alarm uz asi vyriesil. Nastriekal som sprej na kontakty na ten cudlik co je pod kapotou a uz je pokoj. Si myslim ze to bol on na vine lebo vsetky ostatne cudliky na dverach si zakryte v takom gumovom obale a iba tento pod kapotou nie a myslim ze sa tam dostala voda a zoxidovalo to...takze tak
RIO II 1,4 sporty 2008
Jak tu tak ctu ty prispevky, tak presne to same mi zacalo delat moje Rio. Od minuleho tydne, kdy snezilo/prselo a vubec bylo vlhko. Pri zamceni dalkovym neprobliknou svetla, pak se nahodne obcas spusti alarm. Vcera jsem prijel domu, zamykam auto, svetla problikly a hned se spustil alarm. Pri naslednem zamknuti uz neproblikly.
Kdyz jsem nad tim premyslel, tak jsem to presne odhadoval na nejaky spatny kontakt, auto si nejspis mysli, ze ma neco otevrene. A kdyz se ten kontakt pak takhle prerusi pri aktivovanem alarmu, legrace je spousty, hlavne pro sousedy.
Zkusim zkontrolovat ty cudliky, hlavne pod tou kapotou, o tom jsem netusil. Vzadu v kufru nic neni? Ten by mel taky reagovat (mam sedan)...
A.
Kdyz jsem nad tim premyslel, tak jsem to presne odhadoval na nejaky spatny kontakt, auto si nejspis mysli, ze ma neco otevrene. A kdyz se ten kontakt pak takhle prerusi pri aktivovanem alarmu, legrace je spousty, hlavne pro sousedy.
Zkusim zkontrolovat ty cudliky, hlavne pod tou kapotou, o tom jsem netusil. Vzadu v kufru nic neni? Ten by mel taky reagovat (mam sedan)...
A.
no ja mam hatcback takze cudlik v kufri nevidim ziadny asi bude skovany niekde pri mechanizme zamku kufra. Ale ked som vycistil kontakt sprejom ten cudlik pod kapotou tak je vsetko v poriadku ... skus a uvidis
RIO II 1,4 sporty 2008
Tak jsem nasel i ten cudlik v kufru, hned u mechanismu zamku. A celkem v suchu. Zato ten snimac pod kapotou byl vsechno, jen ne suchy. Taky draty, co z nej vedly, nevypadaly nejak extra pevne pridelane a ty svorkovnice taky moc suche nebyly. Korejske deti se teda moc nevytahly. Zajimalo by me, jestli je u drazsich aut nejaky rozdil v instalacich
Alarm uz zase funguje, jsem zvedavy, na jak dlouho...
Alarm uz zase funguje, jsem zvedavy, na jak dlouho...