Spotreba u Rio II 1,4 LX+
spotreba cim dal lepsi
Najeto 6500, na dalnici (130-140km/h) spotreba cca 7.3, mimo dalnice na delsi trate spotreba cca 5.8 (2 lidi), staci neslapat plyn az k podlaze (na 100km/h se to rozjede i tak celkem svizne) a misto jizdy brzda/plyn plynule dojizdet (krizovatky apod.).
S troskou cviku bych se rad dostal na 5.5
S troskou cviku bych se rad dostal na 5.5
- Reklama
Re: Spotreba u Rio II 1,4 LX+
mne svietila asi 8 krat,ked zacne svietit tak mam v nadrzi este 10 litrov
asi 2krat som hnet po zasvieteni nervaka tankoval plnu a plna bola po cca 35 litroch,
ak mam samo 45l nadrz
asi 2krat som hnet po zasvieteni nervaka tankoval plnu a plna bola po cca 35 litroch,
ak mam samo 45l nadrz
po 4000 km ..... 6,3L na stofku priblize 60% mimo mesta , 40% v meste
RIO II 1,4 sporty 2008
pri akej zatazi to chodis? mne tych 7,4 vyslo ked vacsinou chodime styriavisna píše:po 4000 km ..... 6,3L na stofku priblize 60% mimo mesta , 40% v meste
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
no chodime max dvaja,niekedy iba sam. Jazda ale pohodova ziadne preteky avsak ani brzda premavky
RIO II 1,4 sporty 2008
tak teraz som mal obdobie kedy som jazdil len kratke trasy v meste (do 6km) a vysla mi spotreba 9,8 :-/ ... este ze isiel ten benzin dole s cenou
v tomto obdobi 6,9L (vacsinou sam,max dvaja) prevazne mimo mesto
RIO II 1,4 sporty 2008
visna: no to tiez nemas najmenej. ja som teraz urobil trasu PD-PN-dialnica(140)-BA(ziadne zapchy(viem ze to znie neuveritelne, ale fakt nekecam)) a spat, 2 ludia, plny kufor, 7,2
mas palubny pocitac? alebo to meras od plnej do plnej? ako tankujes ? uplne full alebo kym cvakne pistol,ja tankujem vecsinou uplne full az kym nevidim benzin no pocul som ze to neni dobre,ze sa moze neco posrat
RIO II 1,4 sporty 2008
palubny pocitac nemam (mam len sporty). meriam to po cvaknutie, snazim sa tankovat na tej istej pumpe, na tom istom stojane...
kolko sa vam najviac podarilo spravit km na plnu nadrz? vyrobca udava ze 700. no musim sa priznat ze sa mi uz raz podarilo 700, dokonca by vyslo aj nejakych 715 pocitam alebo podobne. No ale to som mal uplne full nadrz az pookraj ..to znamena za som videl hladinu benzinu ten pumpar uz na mna kukal jak na idiota ked som tankoval...furt mi cvakala pistol he he he...no vtady sa mi to raz podarilo..ze 700 ,inak okolo 600 spravim bezne..a dost vyuzivam aj rezervu
RIO II 1,4 sporty 2008
niekde som tu cital o tom ze je dobre sem tam tankovat nieco lepsie ako len 95 a tak mam otazku: nepokazim nic tankovanim shell v power alebo v power racing?
no s niekym som to uz riesil , ja som natankoval tri plne nadrze v-power racingu po sebe, aby sa trosku precistil motor, zevraj je dobre tak raz za pol roka vyjazdit dve plne nadrze aby sa trosku precistil motor, ja si myslim ze s tym vobec nic nepokaziz ale iba prospejes motoru, mne sa to auto zdalo trolilililinku zivsie a este sa mi zdalo ze na volnobeh islo trosku tichsie .. toď moje pocity (mozno som si to len namyslal neviem) vyskusaj a uvidis. Inak niektory tankuju iba toto palivo a nestazuju sa na to.
RIO II 1,4 sporty 2008
no jasne, poexperimentujem. a aspon pribudne aj viac smart bodikov =)
inak uz sa neviem dockat kedy nahodim letne gumy (elektrony) .. potom som zvedavy ci aj spotreba pojde dole. lebo ked teraz lietam po nemecku dlhe trasy, priemerne 170kmph tak to citit (a pocut) ze to neni ono jazdit este v teple na zimnych
inak uz sa neviem dockat kedy nahodim letne gumy (elektrony) .. potom som zvedavy ci aj spotreba pojde dole. lebo ked teraz lietam po nemecku dlhe trasy, priemerne 170kmph tak to citit (a pocut) ze to neni ono jazdit este v teple na zimnych