Zapínanie klimatizácie
Zapínanie klimatizácie
Čaute, nevie mi niekto poradiť ako sa deaktivuje klíma, aby sa nezapínala pri každom štarte. Viem že sa to dá, aj som to mal, len auto bolo v servise a zase sa mi zapína. Za odpovede dakujem.
Rio sporty 1,4
- Reklama
Re: Zapínanie klimatizácie
1) Kliček přepněte do polohy ACC, ventilátor na stupeň 1, nastavení směru foukání vzduchu na sklo (pravá krajní poloha).
2) Přepněte klíček do polohy ON a potom stiskněte 5x rychle po sobě tlačítko vnitřního okruhu. Párkrát blikne tlačítko vnitřního okruhu, signalizace toho, že byla deaktivace provedena.
Aktivovat zpět se to dá úplně stejným způsobem.
Zkoušel jsem to na mém autě, funguje to. Ale nemůžu zaručit, že to bude fungovat na všech.
2) Přepněte klíček do polohy ON a potom stiskněte 5x rychle po sobě tlačítko vnitřního okruhu. Párkrát blikne tlačítko vnitřního okruhu, signalizace toho, že byla deaktivace provedena.
Aktivovat zpět se to dá úplně stejným způsobem.
Zkoušel jsem to na mém autě, funguje to. Ale nemůžu zaručit, že to bude fungovat na všech.
KIA RIO II SPORTY 1,4 Polar Silver
no vidite a mne to nefunguje alebo nieco robim zle
Kia Rio 1,5 CRDi
rok vyroby 2006
olivova metaliza
rok vyroby 2006
olivova metaliza
ja typujem tu druhu moznost ale nebud zufala, mne to tiez neslo na 1.x, ale tiez som asi nieco poplietol. potom som si lepsie precital navod a uz to islonera77 píše:no vidite a mne to nefunguje alebo nieco robim zle
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Vsetkym to nejde, iba novsim modelom. Ani mne to nezabera, mam rocnik 2006
Kia Rio 1.4 LX+