Krytky ve střešní liště
Krytky ve střešní liště
Dříve či později se krytka ze střešní lišty ztratí. Mě se to bohužel již podařilo. Chtěl jsem ji jako korunovou či desetikorunovou záležitost objednat u prodejce. Raději hned dvě, do rezervy. Ale vše je jinak. Slováci to dodávají prý jedině včetně celé lišty, za cca 1000,- Kč. Tak vyjde jedna krytka za 500,-. Neztrácejte špatně řešené krytky, vyhodí Vám je třeba i kotouče v myčce...
- Reklama
Kdyby byli pořádně nasazené, určitě by se to "kartáčku" v myčce nepodařilo! Myslím, že když si s tím i člověk musí trošku zlámat nechty, nežli je dostane ven, tak o opravdovém nebezpečí ztráty bych raději nemluvil..
Samozřejmě ale netvrdím, že jsou tyto krytky nápadem, který by si korejci měli nechat patentovat.
Samozřejmě ale netvrdím, že jsou tyto krytky nápadem, který by si korejci měli nechat patentovat.
-
To mě uklidnilo...
Máte pravdu, už jde krytka objednat samostatně. Akorát že ten 5 cm dlouhý kousek plastu je za 207,- Kč .....
Re: To mě uklidnilo...
Presne tak, je to predrazene, max 50sk - hamba. Uz som jednu stratil a teraz rozmyslam cim ich zafixovat, aby isli dat fest tazko dole. Ak mate nejake napady, sem s nimi.angel píše:Máte pravdu, už jde krytka objednat samostatně. Akorát že ten 5 cm dlouhý kousek plastu je za 207,- Kč .....
kryty
prajem pekný deň. Ja mám tiež šťastie a stratil som kryty . Už som ich zafixoval prevŕtal som krytku tak aby dierka bola zároveň matky na streche vložil som umelé cvočky na pripevnenie kapacirungu za pár drobných. A hurá problém je vyriešený
Krytky
Ak by ste niekto potreboval taketo hluposti ozvi te sa zozeniem vam to za drobne. V servise maju toho az az
Re: kryty
Problém s krytkami jsem vyřešil obdobně,jen místo plastových trnů jsem použil černé křížové šroubky M6 s nízkou hlavou.azol píše:prajem pekný deň. Ja mám tiež šťastie a stratil som kryty . Už som ich zafixoval prevŕtal som krytku tak aby dierka bola zároveň matky na streche vložil som umelé cvočky na pripevnenie kapacirungu za pár drobných. A hurá problém je vyriešený
Re: Krytky ve střešní liště
Problemom pri krytkach niesu len kefy v umyvarkach no aj ludia ktory ich postracaju a potom riesia podobny problem co s dierami nie nakupom ale "premiestnenim" z inej ceedky. Nastastie ked som isiel treti krat kupovat krytky tak mi bolo oznamene ze tie krytky zacinaju davat na garanciu lebo je to velmi caste. od vtedy som nestratil este ani jednu ani na mycke ani na parkovisku
Re: Krytky ve střešní liště
Keďže ani mne tam tie originálne krytky nedržia a už som stratil druhú (prvú náhradnú keď som kupoval, stála cca 20€ u predajcu KIA, náhrada už drží pevne) a už sa mi nechce dávať 20€ za desaťcentový výlysok plastu rozhodol som sa nájsť alternatívy:
Diel: 872141H000
Diel v katalógu:
Dostupný za 1,34€ napr. tu: (škoda, že poštovné je cez 5€ za takú drobnosť)
Diel: 872141H000
Diel v katalógu:
Kód: Vybrat vše
https://kia.catalogs-parts.com/#{client:e7dqgl;page:part;lang:en;catalog:eur;family:ceed;catalog_code:seurped06;prm:no.parameters,;group:tr;subgroup:8687213}#param=detail:87214%201h000
Kód: Vybrat vše
https://www.motora.sk/originalne-diely/872141H000.htm
Kia Cee'd 1.6 CVVT TX