ručička od paliva vysí
ručička od paliva vysí
Nazdárek Prosim o radu mám sorento a když vypnu klíče tak zustává vyset ručička od paliva,stále ukazuje kolik je paliva v nádrži.Ručička od teploty vody funguje dobře.po vypnuti kliče spadne dolu .Nevi nekdo co stim dik
- Reklama
Re: ručička od paliva vysí
Ahoj. No ja osobne bych rekl ze je to normalni, protoze me to dela taky. Sice jsem to trochu nepochopil, ale tak nejak to neresim. Kazdopadne jestli to tak nema bejt, tak uz jsme dva se stejnou zavadou .
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
Nazdárek nemá to tak být,mně to před týdnem fungovalo dobře.když jsem vypl kliček tak ručičky od teplo.vody a stavu paliva spadly dolu.jde o to že jde proud pořad do budíku,když pořad ukazuje,mam strach o baterku.
U mne po vypnutí motoru spadne dolů.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI AUTOMAT r.v.2007
Ahoj. No vida tak to vidite. Takze je tam precijenom nejakej ten zadrhel. Pamatuju si, ze nejaky starsi auta to tak prave taky meli, ze jim rucicka zustavala viset po vypnuti zapalovani a tam to bylo takhle udelany z vyroby. Me to takhle funguje od zacatku co jsem to koupil a tak jsem to neresil. Tak jestli prijdete na to cim to je tak se rad priucim . Jelikoz jezdim autem kazdej den do prace, tak jsem o baterku strach nemel, myslim si, ze to zas neni tak velkej odber na to jakou ma baterka kapacitu.
Jeste otazka, co mate za modelovej rok? Ja mam 2003.
Jeste otazka, co mate za modelovej rok? Ja mam 2003.
Nazdárek model 2003
U mojeho modelu 2009 taky spadnou dolů a tak je asi rozdíl mezi FL a starým. U předchůdce Mondea MkI taky zůstala ručička palivoměru na místě po vypnutí a tak to asi zapadá do starší koncepce.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Nojo to jsem si prave myslel, ale kdyz "kodlpa" rika, ze mu predtim take spadla a ma stejnej rocnik tak je to divny. No jak uz jsem psal nahore, kdyz na to nekdo prijde tak budu rad, ale zatim to neresim .
Názdárek chci se zeptat asi jste zjistili čím to je, že ručička od paliva nespadne?? Mam rok 2006 a před tím mě to fungovalo a ted ne (( tak pokud budete vědět čím to je tak písněte. Díky
Tak já mám jako Tom Sorento 2003 a též mi po vypnutí motoru zůstává ručička od paliva viset. Když jsem Sorentíka koupil (letos v létě), tak jsem hodal do servisu, aby ho důkladně prohlédli. Takže to neřeším. Zatím.
No ja bych to také neřešil ale bojím se jak ho parkuji na sídlišti že někdo kvuli tomu že tam je plná nádrž jí prorazí aby získal naftu. Jínak mě padala ale přestala a netuším proč