Kia Carens 2009
Kia Carens 2009
Ahoj ve spolek, teprve se tu rozkoukávám, tak doufám, že píšu do správné kolonky? Včera jsem si (rodině) pořídil Carense. Zatím jsem ujel cca 500km z prodejny domů, ale z auta jsem jak se patří nadšený! Do minulého měsíce jsme měli oktávku 2001 v kombíku 1,6 16V 100k. Podle Policie prý už brázdí silnice v Polsku, nebo na Ukrajině a nebo už je rozřezaná. Tak jsem museli vybírat auto nové. Ve hře byla nová Oktávka, Hyundai i30 SW, Renault Megan Grandtour a Kia Ceed CW. Ve všen jsme se svezli i v různých motorizacích, tak jsem nakonec rozhodl, že nové rodinné auto bude diesel, ale ještě pořád jsme nevěděli jaká značka. Když jsem v Kii okukovali Ceeda CW, tak drahušce ustrnul zrak na Carensu. po pečlivém prozkoumání prostornosti, možnosti výbavy a motorizací, bylo téměř rozhodnuto. Pár dní jsme si to nechali projít hlavou, pak propátrali nabídky na internetu, zjistili možnosti celoevropské garance a bylo rozhodnuto. Máme doma krasavce v téměř maximální výbavě a za úžasné peníze. Tak doufám, že tu bude možnost s někým se dělit o poznatky, informace, zkušenosti a radosti? Například- netuším, na jakém principu pracuje seriový alarm a jak si jeho funkci ověřit? Pokud má někdo tuto kapitolu v malíku, tak rád vyslyším Vaše rady.
- Reklama
Re: Kia Carens 2009
Zdravim, kolego s CARENSEM. Mám ho od 5. dubna, fungl novotu 2.0 benzin. Předtím jsem měl starší model Carense v 1.8, a ještě předtím Claruse v kombíku. Udělal jsi dobře, že si zvolil tuto značku- NIKDY jsem neměl sebemenší problém s těmito vozy. A samozřejmě, je to auto za super prachy.. Jsem z Prahy, ale pro tu novotu jsem si byl v Mostě, měli tam nejlepší cenu ( 399 980 vč dph) za výbavu Comfort,a taky super přístup k zákazníkovi, musím je pochválit. Atˇnám to jezdí- KIAM ZDAR, VOLGSVAGENUM ZMAR. Viktor.
Zdravím ve spolek,
kolega z práce má teké todle autiko. Půjčil mi ho a kladl mi na srdce z výhružným výrazem, že nesmím vypnout světla ručně, jinak se přestanou rozsvěcet světla automaticky. A že se to pak musí nastavit a to prý neumí. STALO SE.
Prosím Vás, nevíte jak to nastavit? Byl bych vám velice vděčen za radu. Jinak mi bude asi ublíženo
kolega z práce má teké todle autiko. Půjčil mi ho a kladl mi na srdce z výhružným výrazem, že nesmím vypnout světla ručně, jinak se přestanou rozsvěcet světla automaticky. A že se to pak musí nastavit a to prý neumí. STALO SE.
Prosím Vás, nevíte jak to nastavit? Byl bych vám velice vděčen za radu. Jinak mi bude asi ublíženo
Nazdar kolego, svetla mam taky na automaticke rozsveceni,funguje mi to tak, ze kdyz je packa na OFF, rozsviti se az po nastarovani motoru, na polohu parkovacky sviti jen parkovacky, a kdyz je mas na symboly parkovacky+ potkavacky, tak se sice vypnou kdyz vyndas klicek, ale taky se rozsviti kdyz ho das do druhe polohy- tzn jeste pred startem a to je kurvis a muzes si vybit baterku.Jinak at s tim verglujes jak chces, furt to funguje takhle, a pry je to tak spravne, rikali mi to v KIA. Jenom nevim, az zrusej denni sviceni, co budeme delat, kdyz to auto sviti furt.... Kdyby neco, tak zavolej- 777 342 097.
Zdravim. Takže už aj som asi týžden majitelom tohto auta. Sice nie fungláču ale v perfektnom stave. 2.0 v benzine.
Dúfam že aj ja budem tak spokojný ako ste vy.
Dúfam že aj ja budem tak spokojný ako ste vy.
Zdravím, páni,
ako ste boli spokojní? Uvažujem o benzínovom Carense...
ako ste boli spokojní? Uvažujem o benzínovom Carense...