divne zvuky z kufra

staf

Re: divne zvuky z kufra

Příspěvek od staf »

tak to neviem. ja som sa tiez parkrat zlakol ze co to je... som to opisoval ako keby sa motor zdrbal na cestu.. ale potom som si uvedomil ze to som vzdy pribrzdil, tak ze to bolo isto ABS :mrgreen:
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Reklama

visna

Příspěvek od visna »

:lol: :lol: :lol: :D no to ABS je dost hnusne .hlavne ked to necakas. Na mojom predoslo aute mi kolko razy spravilo aj neprijemnosti......bolo trosku moc aktivne.
RIO II 1,4 sporty 2008
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Ako opisuje visna.
Ja pocujem takuisto taky tupy zvuk..
mam najazdenych 6000Km a robi to od novoty..potom sa k tomu pridala ta SPZ ale to som spravil.
nerobi to pri brzdeni ale ked idem po nerovnostiach.
Uvidim ked pojdem na 1.garancnu prehliadku tak na to upozornim..Ja to pocujem zadu na pravo a niekedy nalavo:(
A to ABS preto tak hrkoce lebo kazde auto ma tych prerusovani za sekundu niekolko.
Viem ze prvenstvo v tejto technologii si drzi Mercedes-Benz ten ma okolo 48x/sec.
tak tam to ani nepocujes a mi ked mame (vymyslim si) 20x/sec tak pocujeme neprijemne rapkanie.....
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Matej

Příspěvek od Matej »

podla mna to robia tie tlmice no niejak sa tym nezaoberam............. v zime to pocujem viac
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
visna

Příspěvek od visna »

Presne aj ja si to myslim. Dokonca som pocul ze tieto nase zvuky su typicke pre korejske auta :lol: lebo zevraj sa na to stazuju aj hyundaiáci myslim ze pri modele I30....skratka ze korejske auta maju taky typicky zvuk podvozku ...no co uz...hlavne nech sluuuuzia veeeelmi dlhoooo..( u mna aspon 4 roky) :lol: :lol: :D
RIO II 1,4 sporty 2008
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Jj stotoznujem sa s tebou ale ked pojdem na garancku tak sa ich na to pytam nech sa na to mrknu....
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
visna

Příspěvek od visna »

ok tak potom daj vedet. .som zveeeedavyyy kedy ides asi na garanc?
RIO II 1,4 sporty 2008
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Teraz mam najazdene od marca 6520Km tak ked tam bude 15000Km myslim sa chodi na garancnu
zajo

Příspěvek od zajo »

jasom podobny problem zatal nemal len sa mi zda ze mne buchoce znacka
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Staci ked to podopres vreckovkamy zohnutymi...
xantiak

Re:

Příspěvek od xantiak »

karlos píše:Také mě se ozývaly divné zvuky z kufru.Nářadím ani ničím jiným to nebylo,závada byla na horním uchycení tlumiče pérování.Odtržený úchyt od pryže silentbloku.Mám KIU RIO RS 2004.62000km

Máme na Riu ten samí problém akorát najeto 112 tisíc km, poslopuchám to už celou zimu, jen to nikde nemůžu najít v dílech. Jde o gumu v horním uložení tlumiče. Poradíte kde to sehnat. Kupovat celej tlumič kvůli malé gumě se mi opravdu nechce.

Karlos už mi asi neodpoví od poloviny července 2008 se nepřihlásil. :(
visna

Příspěvek od visna »

xantiak .. mas RIO 1 alebo RIO 2 ? mohol by si prosim napisat co vsetko sa za tych 112 000 km prihodilo? myslim motor,tlmice,brzdy.. dik
RIO II 1,4 sporty 2008
xantiak

Příspěvek od xantiak »

Je to RIO I sedan. r.v. 2003 1343ccm 82HP

Krom olejů a filtrů a v devadesáti rozvodů.

Se dělali kolem těch 90ti kosti poprvé. Pak kolem 105tisíc sem dělal kotouče na předku a desky.

Teď zlobí ta guma v uložení zadního tlumiče, jako díl to Kia neprodává jen cellý tlumič, takže to budu muset z nějakýho podobnýho silentbloku vyrobit. Jinak nic, lejem benzín a jezdíme.

Jo ještě kolem stovky začala zlobit klapka sání, rožínalo to kontrolku CHECK a nedrželo to volnoběh, lítaly otáčky. sem to rozebral pročistil prostříkal WDčkem, už je to přes rok, kontrolka zhasla sama po chvilce, jednotky to brala jen jako nahodilou chybu.

Není to mé auto, je to kárka přítelkyně, má to od novýho. Já mám jinej kočárek viz nick.
Odpovědět