MONTAZ VLASTNIHO AUTORADIA - PROBLEM

Odpovědět
tombys

MONTAZ VLASTNIHO AUTORADIA - PROBLEM

Příspěvek od tombys »

Snazim se dostat do meho ria radio. Mam vsak problem vybrat plastove supliki ktere sou na myste kam ma prijit radio. Nemamte nekdo neakou radu jak nato?
Reklama

Marecek

Příspěvek od Marecek »

Pokud si vzpomínám, tak mi při koupi auta výměnu dělali přímo na saloně..Chce "vyškubnout" celý plast kolem autorádia (kastlíků) a potom už je tam přístup jedna báseň. Jde to ale hodně těžce a chce použít trochu násilí.
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
tombys

Příspěvek od tombys »

jo, super. Tak se to nakonec pvedlo ale stejne musim koupit jeste neakej ramik na radio jelikoz kdyz tam dam ten puvodni tak to nezapadne dovnitr. To radio tak neak kouka ven. Obrázek
eMKejx

Re: MONTAZ VLASTNIHO AUTORADIA - PROBLEM

Příspěvek od eMKejx »

nevidim to tu nikde ale ake velke reroduktory idu do prednych dveri? v pohode aj 16tky??? som sa sem regol lebo uz cakam na svoje Rio II Sporty. A hladal som na nete fora pre toto auticko ale ako kukam tu je to este v plienkach a to tu ste uz 2 roky ak nie viac... O audiu tu nic v podstate nieje, ked najdem dake info dohodim sem, hladal som konkretne nejaku montaz audia, prip. subaca + zosik ale kedze budem mat nove auto je mi to jedno, spravia mi to v Kii rovno
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
Odpovědět