Otevírání dveří spolujezdce

Odpovědět
Rossi.46

Otevírání dveří spolujezdce

Příspěvek od Rossi.46 »

Ahoj kolegové. Mám Kiu Ceed 1,6 Crdi, r.v. 2007. Nemám ale manuál v češtině a dnes jsem narazil na problém, kdy při nastartovaném motoru a zastavení na silnici nemohl spolujezdec vpředu otevřít dveře. Pomačkal jsem několika stisky tlačítko na středovém panelu s klíčem a pak se povedlo, ale nevím jestli se to dá nějak vypnout, nebo je na to jiný postup. Pokud někdo ví co s tím, tak poraďte.

Dále - nemá někdo manuál na Ceeda 5D v češtině?
Reklama

taserda

Re: Otevírání dveří spolujezdce

Příspěvek od taserda »

Spolujazdec si odopol pás za jazdy?Manuál ti môžem zaslať ,daj mail na ss.
SW 1.6 CRDI 85 KW Deéwedečko
Rossi.46

Příspěvek od Rossi.46 »

Adresu máš v SZ. Za poslání děkuji. :D
Dettektorr

Příspěvek od Dettektorr »

Ahoj Kia Cee'd má bohužel toto "debilně" naprogramované. Všechny dveře (myslím kromě řidičových) se prvním tahem kliky odjistí a teprve druhým otevřou.

tzn.: u řidiče je to myslím fuk
u ostatních pokud zastavíš, ale nevypneš zapalování a NEVYNDÁŠ klíček (tím se automaticky odemknou všechny dveře) musí kdokoli vzít za kliku dvakrát. Tkhle to aspoň funguje u mě Cee'd SW 1,6 CRDi 85kW.

Čau Mates.
Rossi.46

Příspěvek od Rossi.46 »

Jojo už jsem to taky zjistil, že to tak funguje. Někdy i vypnutím tlačítka s klíčem na středovém panelu, 8) pokud to stihnu než si otevře sám.
devil690

Příspěvek od devil690 »

Aj mne ide na nervy to uzamykanie dveri. Raz sa mi stalo ze spolujazdec nemohol otvorit dvere ani ked som párkrát stlačil tlacidlo na stredovej konzole, tak som radsej vypol motor aby mohol vystupit :D Inokedy to zase ide bez problemov, sa mi zda ze je to asi zavisle od pocasia :lol: Cize spolujazdec si nesmie odopnut pás dovtedy ako zastanem? OK vyskusam, lebo tí moji spolujazdci su casto netrpezliví a odopinaju sa este pred zastavenim, mozno predsa aj to sposobilo ze potom sa nemohli dostat von :lol:

Kia Ceed 1.4 EX
Kia Ceed 1.4 EX
Dettektorr

Příspěvek od Dettektorr »

Potěšující zpráva je, že v novém vydání tento nešvar nadobro zmizel.
Odpovědět