palivomer
- Reklama
Re: palivomer
to by zaujimalo aj mna. zatial si to spajam s vyrokom "to ze su tie opierky take na<>u je kvoli tomu ze su aktivne", ako bolo niekde tu spomenute jednanie v servise v suvislosti s nasimi super opierkamivisna píše:vysvetli mi niekto co to znamena aktivne opierky hlavy?
trocha googlenia:
http://sk.autolexicon.net/articles/akti ... erka-hlavy
kusok kritickeho myslenia:
"v Japonsku cca. 17% dopravných nehôd čelnej náraz a plných 48% zadnej náraz"
ti japonci tolko cuvaju, alebo narazaju niekomu do zadnej casti auta bocnou castou? alebo robia tak casto fast&furious hodiny a narazaju prave ked su obrateni zadkom v smere jazdy?
lebo inak si neviem vysvetlit preco je tych zadnych narazov viac ako 2x tolko ako celnych. ved predsa ked do mna niekto narazi zozadu tak to znamena ze z jeho pohladu doslo k celnemu narazu. cize by malo byt MINIMALNE rovnako vela celnych a zadnych narazov
PS sorry, nemohol som si odpustit postreh
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Aktivna opierka hlavy sluzi na to ze ked do vas niekto narazi zozadu a nemate opretu hlavu o opierku tak tym ze zatlacite svoj chrbat do sedacky vramci zadneho narazu tak sa vnutornym mechanizmom priblizi opierka ku hlave a vy si nebuchnete hlavu dozadu.Laicky povedane.
Asi tak
Asi tak
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
-
- Kontaktovat uživatele:
Akoze na tom zadku nieco bude... domna uz 2x naburali dozadku a z toho jeden krat predkom a druhy krat zadkom do mojho zadku to niekdo napratal a tretikrat som dostal v zime na kolajniciach smyk a asi 3x hodiny na ceste a presne znovu zadkom presne dostredu jak bola SPZ do stlpu a naraznik v prdeli --- mne by z havarijnej bohate stacilo poistit len zadok a som vybaveny ... hrozne nieco nechapem aj na terajsom novom RIU to iste zenska v pezote jej zadkom do mojho zadneho blatniku - jednoducho ludom j.beee a zena nikdy nemala mat dovolene dostat vodicak lebo z mojich 4 dopravnych nehôd 2 spôsobily zeny spôsobom ze dodnes nikdo nepochopil, jednu chlapik co dostal smyk zamnou a dalsiu ja sam bo som siel ja debil ale zato som sa pritom naucil ze rychlou jazdou skorej nikam nedojdem ked budem 15 minut nakladat rozbity naraznik do auta
Celkovo proste zena na 4m sirokej ceste kde stoja 4 auta na kraji pri obrubniku tak 3 auta obide ide pekne vedla nich do stvrteho mojho ria nabura a proste len zaradi jednotku a ide dalej nevybehnut na cestu tak nemam ani vinnika totalna retardacia zenske niektore co stvaraju
Celkovo proste zena na 4m sirokej ceste kde stoja 4 auta na kraji pri obrubniku tak 3 auta obide ide pekne vedla nich do stvrteho mojho ria nabura a proste len zaradi jednotku a ide dalej nevybehnut na cestu tak nemam ani vinnika totalna retardacia zenske niektore co stvaraju
no hej, ale tak tukance pri parkovani a a podobne ... tam moc potrebna asi ta aktivna opierka nie je. ved na parkovisku ludia cuvaju a ked tak z nepozornosti do teba drcnu, ale nie vo vysokej rychlosti tak aby mala ta opierka estra zmysel.
no ale MaTToS diky ze si prispel k uvereniu tych ich celkovych statistik
no ale MaTToS diky ze si prispel k uvereniu tych ich celkovych statistik
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
-
- Kontaktovat uživatele:
No ale jasne statistiky su pravdive lebo co si spominam tak celkovo aj na firemnych autach bolo vela nehôd vzadu proste nechapem ako to je mozne ale aj statistiky to len potvrdzuju