drobne zavady
Re: drobne zavady
BatoNR:
ja som niekolko mesiacov stale tankoval len v-power racing (preco nie ked islo z firemnej penazenky ), ale na vykone som si nevsimol ziaden rozdiel. jedine v com bol jednoznacne rozdiel bol zvuk motora (isiel omnoho tichsie ako pri normalnej 95ke)
ja som niekolko mesiacov stale tankoval len v-power racing (preco nie ked islo z firemnej penazenky ), ale na vykone som si nevsimol ziaden rozdiel. jedine v com bol jednoznacne rozdiel bol zvuk motora (isiel omnoho tichsie ako pri normalnej 95ke)
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
- Reklama
neviem ci je to to iste ale urcite aj tam su nejake prisady, uz som tolko krat chcel natankovat na Shellke ale vzdy na to zabudnem lebo OMV mam po ceste domov, takze uz tak nejako automaticky zabehnem na kruhaci pri HMTescoaladinos píše:Bato NR:
Myslis ze ten OMV Carrera 95 je to iste ako u Shell V-Power?
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Takze uz po Nitre behame viaceri s cervenym Riom:)
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Staf:
ja citim rozdiel vtedy ked natankujem obycajnu 95 a potom Carreru 95, ked tankujem dlhsie Carreru tak samozrejme ze uz nevnimam rozdiel
ja citim rozdiel vtedy ked natankujem obycajnu 95 a potom Carreru 95, ked tankujem dlhsie Carreru tak samozrejme ze uz nevnimam rozdiel
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
presne tak, raz sa mi aj podarilo zaparkovat vedla "cerveneho brata" v Centro Nitra, bola to celkom sranda.
Mimochodom ak by vas to nahodou zaujimalo, tak si pozrite http://moje.auto.cz/BatoNR/karkulka.html to je moje auto. Neskusite napisat aj vy vlastne skusenosti so svojim riom
Mimochodom ak by vas to nahodou zaujimalo, tak si pozrite http://moje.auto.cz/BatoNR/karkulka.html to je moje auto. Neskusite napisat aj vy vlastne skusenosti so svojim riom
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
-
BatoNR .. moje je hned vedla tvojeho na auto.cz
a kedze sa tu zavady preberaju tak len tak okrajovo .. nemam tych KM vela este len 1300
ale pri radeni "dvojky" to nie je vobec presne, stale mam pocit ako keby tam o nieco sa otrelo z lavej strany.
a kedze sa tu zavady preberaju tak len tak okrajovo .. nemam tych KM vela este len 1300
ale pri radeni "dvojky" to nie je vobec presne, stale mam pocit ako keby tam o nieco sa otrelo z lavej strany.
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
mne od novoty ide prevodovka a riadiaca paka ako sa ma, ziadne problemytomasko007 píše:BatoNR .. moje je hned vedla tvojeho na auto.cz
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
-
No neviem, ak pojdem popri Kii skocim sa spytat. Mozno to este nie je "usadnute"
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Toto iste robilo aj viacerym na Accente... Pockaj si trosku, pobehaj, ono sa to rozhybe... U mna to zacalo v pohode behat cca po 13tis km.... Zle mi isla dvojka a spiatocka ale uz je to oktomasko007 píše:No neviem, ak pojdem popri Kii skocim sa spytat. Mozno to este nie je "usadnute"
winter car: Mitsubishi Pajero Wagon V6
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
Ak sa vám zdá, že pri zaťažení pasažierom na zadnom sedadle niečo buchoce skúste oblepiť dané miesto,buď "izolačkou", alebo ako v mojom prípade gumenou lepiacou páskou.
Prikladám foto:
Prikladám foto:
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
aladinos: zabudol si na jeden detail ... je to nove auto! taketo upravy beriem pri starych autach, kedy predavajuci uz aj zabudol ze mal taky model v ponuke, ale pri novom aute by som cakal riesenie zo strany servisu. to ak ma to uchytenie volu povazujem za vadu, kedze to tak nie je na vsetkych riach (teda minimalne ja s tym problem nemam)
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
ja mam s tym tiez problem ale zatial to neriesim ( vacsinou nemam v zadu nikoho) ale inak dobry tip. inak suhlasil by som aj so STAFF-om ze na novom auto by sa taketo nieco nemalo robit. Ale na druhu stranu mozno to oblepim aj ja lebo ked si predstavim tych 19 -rocnych "odbornikov" v autorizovanom servise ako mi komplet rozoberaju zadne sedadla tak asi by som tu lepiacu pasku zniesol aj na novom aute. No neviem rozhodujem sa.
RIO II 1,4 sporty 2008
A pomohlo ti to?
Ja si myslim ,ze to nebude v tom
Ja si myslim ,ze to nebude v tom
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
Veru pomohlo.
Aj som rozmyslal ze to zanesiem do servisu,ale co by spravili.
Musel by som sa tam ist objednat sa.
Potom by som tam prisiel, max. by mohli vymenit sedadla popripade to uchytenie,ale mam tusenie ze problem by pretrvaval.
A taky zasah aky som urobil ja, tak to by nespravili....
Aj som rozmyslal ze to zanesiem do servisu,ale co by spravili.
Musel by som sa tam ist objednat sa.
Potom by som tam prisiel, max. by mohli vymenit sedadla popripade to uchytenie,ale mam tusenie ze problem by pretrvaval.
A taky zasah aky som urobil ja, tak to by nespravili....