Co na Soula na zimu?
Moderátor: Moderátoři
Co na Soula na zimu?
Zdravim,
ako mate vyriesene zimne obutie na vasho Soula? Ja som kupil zimne gumy 15-ky a teraz zhanam disky. Plechove moc nie su v ponuke, ale uz som nieco na nete nasiel, okolo 60 € za jeden. Volal som aj do predajne KIA, kde mi povedali, ze take disky maju, ale za 114 €. To uz je trochu moc Ponukali mi aj nejake komplety, okolo 140 € , ale tam su nejake cinske gumy, takze to sa tiez moc neoplati. Podelte sa so svojimi skusenostami, resp. rieseniami
ako mate vyriesene zimne obutie na vasho Soula? Ja som kupil zimne gumy 15-ky a teraz zhanam disky. Plechove moc nie su v ponuke, ale uz som nieco na nete nasiel, okolo 60 € za jeden. Volal som aj do predajne KIA, kde mi povedali, ze take disky maju, ale za 114 €. To uz je trochu moc Ponukali mi aj nejake komplety, okolo 140 € , ale tam su nejake cinske gumy, takze to sa tiez moc neoplati. Podelte sa so svojimi skusenostami, resp. rieseniami
- Reklama
Re: Co na Soula na zimu?
Pred časom som predával plecháče 15" original kus za 45,-€, nakoniec som ich predal ako komplet obuté za 100,-€ kus/disk+pneu.
Inak plecháče viem zohnať za 55,-€ kus.
Ja si idem dávať elektróny aj na zimu, 15" + pneu 195/65R 15. Robím s týmto tovarom ( pneumatiky a disky ), takže ak ma niekto záujem napíšte súkr. správu a urobím ceny určite lepšie ako v Kii a žiadna čína.
Inak plecháče viem zohnať za 55,-€ kus.
Ja si idem dávať elektróny aj na zimu, 15" + pneu 195/65R 15. Robím s týmto tovarom ( pneumatiky a disky ), takže ak ma niekto záujem napíšte súkr. správu a urobím ceny určite lepšie ako v Kii a žiadna čína.
Akurat som to teraz riesil Disky som kupil tieto - http://www.prezuj.sk/disky/iddisk-22439.html a gumy idem kupit tieto - Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R15 91T. Som pocul a cital samu chvalu na nich, tak ich idem skusit, no uvidimemirecek píše:Zdravim,
No presne tieto iste gumy mam uz 2 tyzdne doma Len este tie nestastne disky... Tie co si kupil nevyzeraju zle a stoja priblizne rovnako ako plechace, len neviem, ci sa hlinikove disky v zime za chvilku neznicia, resp. ci nerobi problemy sneh a pod., ked sa dostane medzi tie ramena...
Toto som nasiel http://www.autofun.cz/aez-dotz-dezent-a ... inky-3407/ su tam aj disky, ktore som si objednal.
"Výrobce tvrdí, že jsou kola chráněna kvalitním ochranným lakem, který bez problémů odolá posypovým materiálům i nečistotám, jež se vyskytují na zimních silnicích a jako důkaz kvality laku je poskytována prodloužená tříletá záruka."
"Výrobce tvrdí, že jsou kola chráněna kvalitním ochranným lakem, který bez problémů odolá posypovým materiálům i nečistotám, jež se vyskytují na zimních silnicích a jako důkaz kvality laku je poskytována prodloužená tříletá záruka."
Dva týždne späť som kúpil barum polaris za 41€ za kus 195/65 R15 91T, lebo také mám aj original letné Hankook a k ním som kúpil v stredu Alu disky Proline B700.
Ahojte... ja Soula este doma nemam, ale uz je niekde na ceste ku mne
Chcem sa vas opytat, ci mate aj v technicaku zapisane ze mozete obuvat 195/65 R15, lebo ja tam budem mat iba 225/45 R18 a 205/55 R16. Takze zhanam R16.
Inac na nete som nasiel chlapika co ma nove plechace R15, cena 120eciek
Chcem sa vas opytat, ci mate aj v technicaku zapisane ze mozete obuvat 195/65 R15, lebo ja tam budem mat iba 225/45 R18 a 205/55 R16. Takze zhanam R16.
Inac na nete som nasiel chlapika co ma nove plechace R15, cena 120eciek
Zdravím,
já mám v techničáku rozměr 195/65R15 a v poznámce 205/55R16 a 225/45R18.
Já jsem to řešil tak, že jsem koupil v březnu SOULA na plecháčích R15 se zimními gumami a na léto jsem si přezul lité R16.
já mám v techničáku rozměr 195/65R15 a v poznámce 205/55R16 a 225/45R18.
Já jsem to řešil tak, že jsem koupil v březnu SOULA na plecháčích R15 se zimními gumami a na léto jsem si přezul lité R16.
a kupoval si aku verziu? aky rozmer mala tvoja verzia v zaklade. U nas ma verzia TX v zaklade 18 palcove.
kupoval jsem verzi ACTIVE, která má v základu plecháče 15
tak, uz som si to preveril a budem mat v technicaku 15 , 16 a 18-ky. Ale uz som sa aj tak rozhodol, ze tam dam na zimu 16 a na leto budu 18.
Co davate vy na zimu 15 alebo 16? vyhody a nevyhody...?
Dakujem za rady a nazory..
ja mám 15. hlavne pre našeeeeeeeeee uuuuuuuužastneeeeee cestyyyyyyy. a v zime!!!!!!!!!
16 - 205/55 R16mischko píše:tak, uz som si to preveril a budem mat v technicaku 15 , 16 a 18-ky. Ale uz som sa aj tak rozhodol, ze tam dam na zimu 16 a na leto budu 18.
15 - 195/65 R15
Ako vidno 15-ky maju vyssi profil, tym padom budu lepsie odolavat nastraham na cestach (jamy, diery, obrubniky, chodci a pod.) Ja mam 15-ky a som spokojny, aj ked vyzeraju ako kolieska na furiku Lepsie priechodnost cez sneh maju uzsie gumy, vid rally auta. A nikdy nevies co sa skryva pod snehom (jama, konar, dochodca a pod.) preto je lepsie mat vyssiu gumu. A to nehovorim o tom, ze 15-ky gumy a disky su lacnejsie. Ja som kupil gumy 195/65 R15 za 56 eur - Goodyear Ultra Grip 7+ (vitaz testov, pripadne 2 a 3 miesta) a disky za 66 eur (plechace by sa dali mozno lacnejsie). Ja vidim same plusy pre 15-ky ale ja mozem len poradit, rozhodnut sa musis sam
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som dnes prezul. Rozhodol som sa pre 15" z dvoch dovodov.
1. predovsetkym financny, 15" su podstatne lacnejsie, ci gumy alebo aj disky.
2. dufam, ze aspon o nieco by mohlo byt pruzenie laskavejsie, ako pri vacsich priemeroch diskov a nizsej vrstvy stlacenej tmy okolo nich.
Dalej som sa rohodol pre hlinikove disky, lebo najlacnejsie plechace (nemyslim tym originaly), co sa mi podarilo vygooglit, s najlacnejsimi puklicami, boli len a 3,- Euro na kolo lacnejsie, ako hlinikove (Auatec Nordic s povrchovou upravou pre zimnu prevadzku za 59,-).
Jedno mensie sklamanie po prezuti -vyssia vrstva stlacenej tmy nie je laskavejsia k osobam sediacim v Soule, pohybujucich sa po nepeknych mestskych uliciach.
Jedno vacsie sklamanie po prezuti - hluk od podvozku a odvalujucich sa pneumatik nie je vyrazne nizsi, ako som dufal a popisoval v mojej recenzii http://moje.auto.cz/Pete62/kia-soul.html. Letne Hankook-y su hlucne, ale odhlucnenie podvozka nijak moc nestazuje situaciu prenikaniu hluku do kabiny od odvalujucich sa pneumatik.
1. predovsetkym financny, 15" su podstatne lacnejsie, ci gumy alebo aj disky.
2. dufam, ze aspon o nieco by mohlo byt pruzenie laskavejsie, ako pri vacsich priemeroch diskov a nizsej vrstvy stlacenej tmy okolo nich.
Dalej som sa rohodol pre hlinikove disky, lebo najlacnejsie plechace (nemyslim tym originaly), co sa mi podarilo vygooglit, s najlacnejsimi puklicami, boli len a 3,- Euro na kolo lacnejsie, ako hlinikove (Auatec Nordic s povrchovou upravou pre zimnu prevadzku za 59,-).
Jedno mensie sklamanie po prezuti -vyssia vrstva stlacenej tmy nie je laskavejsia k osobam sediacim v Soule, pohybujucich sa po nepeknych mestskych uliciach.
Jedno vacsie sklamanie po prezuti - hluk od podvozku a odvalujucich sa pneumatik nie je vyrazne nizsi, ako som dufal a popisoval v mojej recenzii http://moje.auto.cz/Pete62/kia-soul.html. Letne Hankook-y su hlucne, ale odhlucnenie podvozka nijak moc nestazuje situaciu prenikaniu hluku do kabiny od odvalujucich sa pneumatik.
Naposledy upravil(a) pete62 dne úte lis 10, 2009 8:04 am, celkem upraveno 1 x.
Ahoj chalani,
dakujem za nazor a radu. Momentalne som v stadiu, ze co zozeniem skor to asi obujem...hlavne sa mi jedna o disky. Nasiel som typka, co mam nove plechace 15-ky za 120eciek a 16-ky za 160eciek. Len sa musim vybrat mimo BA ked ich bude mat. A potom podla toho gumy. Skusim ho zlomit na nejaku dobru cenu za komplet sadu uz obutu.. tak uvidim....
dakujem za nazor a radu. Momentalne som v stadiu, ze co zozeniem skor to asi obujem...hlavne sa mi jedna o disky. Nasiel som typka, co mam nove plechace 15-ky za 120eciek a 16-ky za 160eciek. Len sa musim vybrat mimo BA ked ich bude mat. A potom podla toho gumy. Skusim ho zlomit na nejaku dobru cenu za komplet sadu uz obutu.. tak uvidim....