Co na Soula na zimu?
Moderátor: Moderátoři
-
Re: Co na Soula na zimu?
ja mám na zimu Nokian 195/65 R15 ,no problem.
KIA SOUL LX 1,6 CVVT tomato red
- Reklama
-
Caute, tiez mam NOKIAN 225/45 R18 a som spokojny. Finska kvalita.
takze ja mam nakoniec plechace 16" a Semperit 205/55 R16
uvidime ako posluzia tuto zimu... Ale este neviem kedy prezujem, kedze hlasiam na najblizsie dni az do 12 stupnov
Aspon teda na JZ Slovenska
uvidime ako posluzia tuto zimu... Ale este neviem kedy prezujem, kedze hlasiam na najblizsie dni az do 12 stupnov
Aspon teda na JZ Slovenska
-
no tak nám tu pri Bardejove začína prituhovať a som zvedavý, keď podľa predpovede prituhne na -15 st. a menej , čo to spraví s mojím vozítkom
-
mail poslaný do KIA BRATISLAVA-
Tak máme tu prvý sneh a zimu pred sebou. Už v predajni som si všimol, že zásterky-lapače na KIA SOUL sú krátke a úzke pre naše "úžasné " zimné cesty a ... prišiel prvý sneh a potvrdilo sa moje tušenie. Jasne vidieť , že zásterky sú malo funkčné, tak "na parádu". Určite by bolo vhodné pripomienkovať po skúsenostiach zákazníkov návrh na úpravu určitých častí automobilu / dnes bolo v BJ -11 st. , auto štaruje O.K. / pretože pri takýchto mínusových teplotách sa nedá vozítko umyť i keď mám možnosť to urobiť každý deň. Skúšal som nejakú náhradu , ale zasterky sú dosť špecifické, takže špekulujem ďalej, ale určite by som bol rád , keby mi to vedeli urobiť ORIGINALNE v KIA??? Neberte tento mail ako sťažnosť , skôr ako pripomienku, zatiaľ spokojného zákaznika majiteľa KIA SOUL v BJ. S pozdravom Rudolf Tomka )) a Veselé VIANOCE.
Tak máme tu prvý sneh a zimu pred sebou. Už v predajni som si všimol, že zásterky-lapače na KIA SOUL sú krátke a úzke pre naše "úžasné " zimné cesty a ... prišiel prvý sneh a potvrdilo sa moje tušenie. Jasne vidieť , že zásterky sú malo funkčné, tak "na parádu". Určite by bolo vhodné pripomienkovať po skúsenostiach zákazníkov návrh na úpravu určitých častí automobilu / dnes bolo v BJ -11 st. , auto štaruje O.K. / pretože pri takýchto mínusových teplotách sa nedá vozítko umyť i keď mám možnosť to urobiť každý deň. Skúšal som nejakú náhradu , ale zasterky sú dosť špecifické, takže špekulujem ďalej, ale určite by som bol rád , keby mi to vedeli urobiť ORIGINALNE v KIA??? Neberte tento mail ako sťažnosť , skôr ako pripomienku, zatiaľ spokojného zákaznika majiteľa KIA SOUL v BJ. S pozdravom Rudolf Tomka )) a Veselé VIANOCE.
môžem s tebou len súhlasiť. u nás taktiež napadol prvý sneh, teplota okolo -8 až -12.
Tie zásterky sú MALÉ išel som po normálnom aj kašovitom snehu, podbehy a predné dvere boli celé zasranééééééé
Skúšal som ako funguje ABS a ESP .......poviem je to poznať , len nepreceňovať svoje schopnosti a schopnosti našíííích miláčikov.....
Taktiež prajem veselé vianoce
Tie zásterky sú MALÉ išel som po normálnom aj kašovitom snehu, podbehy a predné dvere boli celé zasranééééééé
Skúšal som ako funguje ABS a ESP .......poviem je to poznať , len nepreceňovať svoje schopnosti a schopnosti našíííích miláčikov.....
Taktiež prajem veselé vianoce
-
pri BJ na Regetovke máme úžasné lyžiarske stredisko a treba sa ku nemu dostať do riadneho kopca, tak som tie moje NOKIAN 195/65 R15 bol vyskúšať hore-dole kopčekami a supeeeeeeeeeeeeer, no problem , odporučam všetkým
ahojte. ja som si dal 18" disky Burner aj na zimu, kupil som Goodyear-ky Ultra Grip 225/45 R18....jasne,stalo to asi o dost viac ako normalny rozmer, ale zatial som velmi spokojny....gumy drzia jak prase... PS: vela ludi ma odradzalo od tohto pocinu, dokonca aj technici v zilinskej kii...ale je to v pohodicke...
Ja mam plechace R15 205/65 Dunlop Sp Wintersport a neviem,ci este existuju lepsie ako tieto gumy dezenom sa mi zdaju,ze su asi najlepsie,ale trosku hucia,co mi vsak nevadi,lebo som fakt super na sneh.
Kia Soul 1.6 CVVT Vannilla Shake