ako obist imobilizer?

Odpovědět
kajo

ako obist imobilizer?

Příspěvek od kajo »

vie mi niekto poradit ako obist alebovypojit imobilizer sportage r.v.1998 td1998cm3.auto bolo nastartovane zdochlo a viac neide nastartovat nafta do cerpadla dochadza a z cerpadla do vstrekov uz nie.poradi niekto?
Reklama

Peters

Re: ako obist imobilizer?

Příspěvek od Peters »

to by sa zislo aj mne... auto ide ako ma, ale imobilizer mam len jeden a dost sa bojim ze ho stratim a som nahraty...
rado

Příspěvek od rado »

Zdravím Kajo. Ten problém sa stal aj mne. To znamená, že ten vychcaný imobilizér v diaľkovom ovladáni ti asi znuloval tak ako mne riadiacu jednotku a je problém a málo kto to dokáže naprogramovať. V servise Kia ti to nezrobia a nová stoji 1100,- €. Mne to jeden fachman spravil za 220,-€ a imobilizér mi dal z centrálu priamo do riadiacej jednotky, tak že teraz štartujem priamo bez diaľkového.
Peters

Příspěvek od Peters »

rado píše:Zdravím Kajo. Ten problém sa stal aj mne. To znamená, že ten vychcaný imobilizér v diaľkovom ovladáni ti asi znuloval tak ako mne riadiacu jednotku a je problém a málo kto to dokáže naprogramovať. V servise Kia ti to nezrobia a nová stoji 1100,- €. Mne to jeden fachman spravil za 220,-€ a imobilizér mi dal z centrálu priamo do riadiacej jednotky, tak že teraz štartujem priamo bez diaľkového.
ten "fachman" sa nachadza kde? :)
rado

Příspěvek od rado »

Ten fachman je v Humennom a na znovunaprogramovanie riadiacej jednotky potrebuje aj auto. Ja som mu doniesol vymontovanú jednotku a musel som čakať kým ju spraví na nejakom aute toho istého modelu.
kia234

Příspěvek od kia234 »

Zdravim naprogramuje RJ aj ZEXEL???.Ja som to vyriesil mechanickym cerpadlom KIA-BESTA.Znackove RJ stoja vela a nie je zarucene ze ju znova nevyblokujete.Obycajne cerpadlo KIa Besta pasuje na prirubu,len prerobit lanko.a da sa kupit od 100Eur.
rado

Příspěvek od rado »

Jasné ! Mne naprogramoval RJ ZEXEL, ale to je licenčne vyrábana BOSCH. Ako som už hore písal on už do RJ spraví aj imobilizér a ten z centrálu odpojí. Potom diaľkový centrál funguje bez imobilizéra. Povedal, že RJ nuluje ten diaľkový imobilizér časom na väčšine týchto modelov.
kia234

Příspěvek od kia234 »

Zdravim mozete poslat adresu Toho majstra alebo telefon?.Dakujem.
rado

Příspěvek od rado »

Môžem, ale dajte mi svoje telefónne číslo.
kia234

Příspěvek od kia234 »

Zdravim to cislo tel.0908 529 567,dakujem.
georgy04

Příspěvek od georgy04 »

Ahojte
Potrebujem radu. Odišlo mi palivové čerpadlo mam 2,0TD rv: 2000 neoplatí sa mi ho už ani repasovať, no môžem mať čerpadlo ktoré je vybrané z kie na ktorej zblbol imobilizer a bolo vymenené za manuálne z mazdy, a zaujíma ma keďže ja nemám problém s imobilizerom či môžem nahodiť čerpadlo z tej kie ktorá mala ten problém, takže ma vlastne zaujíma či je to blokované niekde v čerpadle alebo v RJ auta lebo pokiaľ je to v RJ tak čerpadlo by nemalo byť problémové. Ďakujem
magion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magion »

Zdravím,
mechanické čerpadlo bych nedoporučoval, jedna z hlediska výkonu a jeho rozložení ve spektru otáček motoru a dále kvůli náchylnosti tohoto motoru k praskání hlav.
Náhradní Díly na Kia SPORTAGE, opravy, jednotky, imobilizéry ... tel.723 676797
Odpovědět