Stretnutie SOUL-istov
Moderátor: Moderátoři
Stretnutie SOUL-istov
Bol by záujem o stretnutie majitelov vozidiel KIA SOUL?
- Reklama
-
Re: Stretnutie SOUL-istov
keĎ zoorganizuješ, tak by to bolo super , ja teraz sledujem aj stretko KIA org. v Blave pri Tescu 13.2. , ale nepridem bo teraz nevyhovuje , máme prazdniny , budem s deťmi
KIA SOUL LX 1,6 CVVT tomato red
Ja sa pridávam
som za...
ale tesiom sa na nejake ked uz bude teplo a sucho... bo teraz v snehu a spine to nie je moc ono.. ake ak budem v 13.02. v BA pridem...
snad niekto potom zorganizuje a pride vela ludi...
ale tesiom sa na nejake ked uz bude teplo a sucho... bo teraz v snehu a spine to nie je moc ono.. ake ak budem v 13.02. v BA pridem...
snad niekto potom zorganizuje a pride vela ludi...
ja som za ale zalezi od regionu kde to bude za kazdu cenu nejdem niesom este s peniazmi fit mam este setrenie ohladom auta potrebujem dokupit par veci
KIA SOUL 1,6 LX
odkiaľ si?
edit by tomasko007
edit by tomasko007
wayo píše:ja som za ale zalezi od regionu kde to bude za kazdu cenu nejdem niesom este s peniazmi fit mam este setrenie ohladom auta potrebujem dokupit par veci
co sa chystas este kupit?
mozno niecom inspiruje, mozno s niecim poradime...
ja som z okresu poprad
a kupit sa chystam take bezne veci
chybaju mi potahy sedadiel, folie na skla, vanicka do kufra a to su take priority
kupil som uz zimne no to este v jeseni, kupil som aj elektrony a kozeny potah na volant fakt super vec
a mam tam este topic ze chcem dialkove no alarm mi netreba neparkujem zatial tam kde by to aj bolo vhodne mat
planujem si dat aj take decentne nalepky na karoseriu ale to ma este cas no uz aku taku prestavu mam ako budu vyzerat
a kupit sa chystam take bezne veci
chybaju mi potahy sedadiel, folie na skla, vanicka do kufra a to su take priority
kupil som uz zimne no to este v jeseni, kupil som aj elektrony a kozeny potah na volant fakt super vec
a mam tam este topic ze chcem dialkove no alarm mi netreba neparkujem zatial tam kde by to aj bolo vhodne mat
planujem si dat aj take decentne nalepky na karoseriu ale to ma este cas no uz aku taku prestavu mam ako budu vyzerat
KIA SOUL 1,6 LX
Co tak na Autosalone v Bratislave ? Autosalon je 13.4.-18.4.2010. http://www.incheba.sk/vystavy/VýstavaAutosalon2010/2408
to by nebol zly napad... som za...
ternim sa blizi a akosik sa nik nechysta?
-
Majitelia KIA RIO maju stretavku na autosalone v Nitre ( pozrite si sekciu RIO pre viac info )
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
Ja idem Zajtra vyrazam o 8:00. Dufam, ze bude pekne, tak ako dnes
-
http://www.edisk.sk/stahni/53602/Autosa ... 9.2MB.html - fotky, sorry za kvalitu ale bolo dost ludi, tak bol problem odfotit bez nich.