Vrzganie sedadla...
Re: Vrzganie sedadla...
mne zasa vrzga zadne operadlo ket tam niekto sedi to je nieco strasne
- Reklama
na kia-club.org je navod ako odstranit vrzganie vodicovej sedacky
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
staci podotahovat skrutky co drzia sedacku o karoseriu a potom v tom klbe kde sa sklapa sedadlo nastriekat tam silikonovy spray a je po probleme....
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
cawute ajme zacala vrzgat zadna hlave ket tam niekto sedi sa to neda pocuvat
Zajo aj si si to precital po sebe,nabuduce sa snaz pisat aspon zrozumitelne.Dik
A to co ti buchoce vzadu je ta odkladacia doska nad kufrom,v tom ohybacom klbe staci to prelepist niecim a potom este SPZ
A to co ti buchoce vzadu je ta odkladacia doska nad kufrom,v tom ohybacom klbe staci to prelepist niecim a potom este SPZ
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
a aka bola otazka aladinos?
Sorry ale nechce sa mi to cele citat, uz je toho dost vela.
Sorry ale nechce sa mi to cele citat, uz je toho dost vela.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Že či predajca po popísaní problému uznal reklamáciu a vymenil kostru sedadla?
A s akou požiadavkou mám za ním ísť..?
A s akou požiadavkou mám za ním ísť..?
Tak podarilo sa mi odstrániť vŕzganie sedadla a divný zvuk ktorý nastal keď som sa oprel.
Stačí demontovať zadnú časť sedadla a vazelínou namazať kovové drážky v ktorých sa pohybuje mechanizmus na aktívne opierky hlavy.
Prikladám obrázky:
Stačí demontovať zadnú časť sedadla a vazelínou namazať kovové drážky v ktorých sa pohybuje mechanizmus na aktívne opierky hlavy.
Prikladám obrázky:
uz som strasne zvedavy na fotky,
inak aj mne trochu vrzga vodicove sedadlo/operadlo ale vobec to neriesim, nakolko je to iba pri nastupovani/vystupovani ked sa zapriem do sedadla
inak aj mne trochu vrzga vodicove sedadlo/operadlo ale vobec to neriesim, nakolko je to iba pri nastupovani/vystupovani ked sa zapriem do sedadla
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Ahoj i mě trochu vrzalo sedadlo řidiče začalo to po zhruba po 20 000 a nic jsem s tím nedělal a po cca 32 000 to přestalo
Tak nepomáha nic, vrzga nadalej ale na chvilu prestane ked sa zmeni poloha dopredu-dozadu,ale potom zacne znovu.
Dufam ze 2. garancna to vyriesi
Dufam ze 2. garancna to vyriesi
mne to uz nerobi
je to zaujimave a neviem cim to je pretoze som s tym nic nerobil, uvidim co bude robit vodicove sedadlo ked sa otepli
je to zaujimave a neviem cim to je pretoze som s tym nic nerobil, uvidim co bude robit vodicove sedadlo ked sa otepli
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Sedacka me jeden cas taky vrzala najednou to prestalo a zatim ok.Ted jsem resil takove drnceni z repra na dverich u spolujezdce.Nevim zda to bylo repro nebo konektor od zrcatka,ktery je schovan pod reprem,ale pomohlo kus molitanu a je zase klid.
Tiez mi nieco bzucalo na vodicovej strane. Myslel som ze to je spatne zrkadlo, nakoniec to bola skrabka na okna v tom uloznom prietore