vymena stieracov
- Reklama
Tekute stierace
Ja pouzivam uz druhy rok tekute stierace. Jednoducho nastriekam pripravok na sklo a mam 3 mesiace pokoj. Pocas jazdy sa voda na okne zraza do vacsich kvapocok a vietor ju automaticky odfukuje prec. Je to vynikajuce. Stierace pouzivam iba pri pomalej jazde, alebo velmi silnom dazdi. Pripravok vytvori film na skle ktory odpudzuje vodu a sucastne zmensuje trenie tak ze stierace maju mensi odpor a lepsie stieraju. Pripravok je vhodny aj v zime, vsimol som si ze pri slabsom mraze mali vsetci zamrznute predne sklo, okrem mna.
KIA RIO Sporty 1,4 r.v. 2009
Re: vymena stieracov
na tomto svete zijem uz zopar rokov ale o takejto vecicke som este nepocul,
tekute stierace, skoro mi oci z jamiek vypadli, ale ked je to tak ako vravis, tak sa este musim vela ucit
tekute stierace, skoro mi oci z jamiek vypadli, ale ked je to tak ako vravis, tak sa este musim vela ucit
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Vsak to je to o com som tu aj ja uz hovoril RAIN OFF...ja pouzivam ten z KAUF..ND
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
jaaaaj tak o Rain Off viem to poznam, ale netusil som ze sa to nazyva aj tekute stierace
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
hosi tak staci aj obycajny Rain Off napr od Sheronu? nastriekat na okno, utret handrou po celom celnom skle a pohoda? hmm? dajte vediet
Ano staci to nastriekat, rozotriet a vylestit.
Ale nemysli si ze kvapky ti vsetky zmiznu, je to dobre z toho hladiska ze je lepsie vidiet cez sklo.
Chalani a ake velkosti mam kupovat ked chcem menit stierace?
Ale nemysli si ze kvapky ti vsetky zmiznu, je to dobre z toho hladiska ze je lepsie vidiet cez sklo.
Chalani a ake velkosti mam kupovat ked chcem menit stierace?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
rozmer ako origo stierac + - niejaky centimeter
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
ked je rec o stieracoch.. maju tieto cisla nejaky hlbsi zmysel, alebo je to len oznacenie dlzky?
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Toto je takzvany "tekutý stierač"
http://www.youtube.com/watch?v=5wb_xD5Y ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=5wb_xD5Y ... re=related
vysledok pouzivania letnej zmesi od sheronu s efektom tekutych stieracov: http://img220.imageshack.us/img220/3487 ... resize.jpg ... presne ako v tom videu
Ake stierace pouzivate? Budem coskoro menit a rozmyslam nad kupov takeho pasika ako sa pouziva pri tych drahsich autach.
moje vidis o par sprav vyssie ... a ked sa znicia tak nemienim davat ine. mne plne vyhovuju seriove. a tie "pasiky" sa volaju bezramienkove stierace
Mám otázku.
Keď pôjdem do obchodu kúpiť stierače, aký rozmer mám kúpiť by to pasovalo?
Nevie niekto to číslo?
Keď pôjdem do obchodu kúpiť stierače, aký rozmer mám kúpiť by to pasovalo?
Nevie niekto to číslo?