Spotreba paliva leto/zima
Re: Spotreba v zime
mawerik - napis prosim ta viac o tom chipe.. kde ti to budu robit? cena?
- Reklama
petokilian píše:Nazdar,tak sa mi zdať že ked teraz jazdim na shell V-power,tak to lepśie chodi aj spotreba je menšia.motor ide tichućko,to je moj nazor.raz som zkusil Jurki,no nadhera ,ako keby som si dal petrolej.som spokojny s tym palivom.ako VY?
tiez mam podobne skusenosti ako pises ty ale ja netankujem na Shell ale tankujem na OMV Carrera 95. Carreru nedavam pravidelne iba kazdu 2 alebo 3 nadrz. Predsa je ten benzin drahsi aj ked sice o par centov.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
petokilian: ja som isteho casu tankoval len shell v power racing, ale take nadsenie ake ide z tvojho prispevku som nepocitoval. nevsimol som si nic zaujimave ani na spotrebe, ani na vykone. jedine za co by som dal ruku do ohna je fakt, ze to auto islo ovela ovela tichsie ako ked sa tam da obycajny "petrolej"
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
- Maldoc
- Kontaktovat uživatele:
ja som dnes natakoval plnu nadru kolko to len dalo prsiel som asi 270 km a rucicka je presne na polke ... sa mi zda ze to moje auticko nejak moc zere
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
kupene 4.Maj 2009
co je to tvoja prva nadrz? proste to tak sproste ukazuje budik. ja sa snazim odsledovat kolko mam prejdene na ktorej palicke na budiku (trva to kedze sa casto pozabudnem a bud si to nevsimnom, alebo nepoznacim a zabudnem). zatial mam odsledovane prve 3 palicky:Maldoc píše:ja som dnes natakoval plnu nadru kolko to len dalo prsiel som asi 270 km a rucicka je presne na polke ... sa mi zda ze to moje auticko nejak moc zere
prva (pri F): 75km
druha: 170km
tretia: 280km
... a to to meriam pri suvislej jazde, napr ked natankujem v ZA a idem rovnomerne do BA
Naposledy upravil(a) staf dne stř úno 24, 2010 9:44 am, celkem upraveno 1 x.
pani, ja vam normalne zavidim tie spotreby.
prva palicka (P) max 60 km
druha 125-150 km
a tretia 225 - 250 km
takze asi mam tazku nohu
prva palicka (P) max 60 km
druha 125-150 km
a tretia 225 - 250 km
takze asi mam tazku nohu
KIA Rio Sporty , Sunset Orange
Chip tuning
No pisal som mail do www.profituning.sk. Sidlia kade-tade po Slovensku no ja mam najblizsie na Kovacovu (Zvolen). Poslali mi cennik Kia RIO 1.5CRDi r.v.2006 cena za upravu je 330,-eur a 50,-eur je meranie na vykonovej brzde.
pred:
81kW 110Hp 235nm
vacsina chiptunerov uvadza toto:
po:
101kW 137Hp 260 - 280nm
tak uvidim co ukaze vykonova brzda. necham sa prekvapit.
Mam na nich odporucanie od mojho byvaleho kolegu no ten je blazon do BMW.
No pisal som mail do www.profituning.sk. Sidlia kade-tade po Slovensku no ja mam najblizsie na Kovacovu (Zvolen). Poslali mi cennik Kia RIO 1.5CRDi r.v.2006 cena za upravu je 330,-eur a 50,-eur je meranie na vykonovej brzde.
pred:
81kW 110Hp 235nm
vacsina chiptunerov uvadza toto:
po:
101kW 137Hp 260 - 280nm
tak uvidim co ukaze vykonova brzda. necham sa prekvapit.
Mam na nich odporucanie od mojho byvaleho kolegu no ten je blazon do BMW.
Kia Rio II 1,5 CRDi 81kW (104kW) r.v. 2006
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
Nie celkom presne som pochopil tie vase palicky, ale u mna je to takto:
plna nadrz................ F a to myslim doslovne, ze rucicka je na F a nie na palicke
150 km (v lete).........prvá tenká palicka za F
300 km (v lete a cca 270 km v zime)..... 1/2 nádrze, teda druhá hrubá palicka
a potom to uz leti z kopca,
napr teraz mam 450 km a som kusok nad poslednou palickou
plna nadrz................ F a to myslim doslovne, ze rucicka je na F a nie na palicke
150 km (v lete).........prvá tenká palicka za F
300 km (v lete a cca 270 km v zime)..... 1/2 nádrze, teda druhá hrubá palicka
a potom to uz leti z kopca,
napr teraz mam 450 km a som kusok nad poslednou palickou
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
:O skoro som zacal zavidiet ze na prvej palicke mas 150, ale potom som si uvedomil ze tym asi nemyslis prvu (ta je tesne vedla F) ale az tu medzi prvou a polkou nadrze
ked sa mi podari namerat vsetky palicky tak hodim aj obrazok. potom bude snad jasne ktora je ktora
ked sa mi podari namerat vsetky palicky tak hodim aj obrazok. potom bude snad jasne ktora je ktora
Mne sa uz stalo, ze v lete som natankoval doplna (jazdim v meste) a palicka sa od F odlepila az po 138Km
Ale potom to islo razantne dole vodou a prec z nadrze
Ale potom to islo razantne dole vodou a prec z nadrze
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
-
[quote="staf"]petokilian: ja som isteho casu tankoval len shell v power racing, ale take nadsenie ake ide z tvojho prispevku som nepocitoval. nevsimol som si nic zaujimave ani na spotrebe, ani na vykone. jedine za co by som dal ruku do ohna je fakt, ze to auto islo ovela ovela tichsie ako ked sa tam da obycajny "petrolej"[/quote]
Ahoj som pisal ,źe je to moj nazor,nie všetkych,ale niećo pravdy na tom,je.Dnes idem na Oktanku natankovať 95 natural,uvidime zmenu.čawes.
Ahoj som pisal ,źe je to moj nazor,nie všetkych,ale niećo pravdy na tom,je.Dnes idem na Oktanku natankovať 95 natural,uvidime zmenu.čawes.
-
[quote="Maldoc"]ja som dnes natakoval plnu nadru kolko to len dalo prsiel som asi 270 km a rucicka je presne na polke ... sa mi zda ze to moje auticko nejak moc zere [/quote]
nežere,to je normalne.
nežere,to je normalne.
vcera som tankoval ako vzdy doplna
minul som 37,6 litra benzninu a najazdil som 525km teda priemerka je 7,16 litra
kontrolka mi zacala svietit pri 515 km
minul som 37,6 litra benzninu a najazdil som 525km teda priemerka je 7,16 litra
kontrolka mi zacala svietit pri 515 km
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
-
Dobre ranko ,śkoda že sme to nedotiahli aspoň na remizu,aj tak sme machri,rano som bol tankovat 38 l,najazdene 482 km len po meste,aj tak dobre.pekne ranko.sewas.peto.
- Maldoc
- Kontaktovat uživatele:
Konecne sa mi podari nizsia spotreba ked som dal nohu dolu z plynu ale co z toho ked benzin siel zas hore
KIA RIO II Sporty
kupene 4.Maj 2009
kupene 4.Maj 2009