Kde je číslo karoserie-rámu?
Kde je číslo karoserie-rámu?
Zdar lidi,tak jsem si pořídil Kiu Sportage z roku 94,je to 2litr ale proč vlastně píšu byla jsem ji přihlásit ale docela jsem narazil na evidenční kontrole kde nemohli najít číslo karoserie-rámu tam kde mělo být podle knížky ho nenašli.Tak moc prosím kde bych mohl to číslo najít,jestli to půjde tak mi pošlete prosím nákres nebo foto mo a moc předem díky [/b]
- Reklama
Re: Kde je číslo karoserie-rámu?
Čislo by malo byť na ráme v mieste pod prednými dverami spolujazdca.Paťas píše:Zdar lidi,tak jsem si pořídil Kiu Sportage z roku 94,je to 2litr ale proč vlastně píšu byla jsem ji přihlásit ale docela jsem narazil na evidenční kontrole kde nemohli najít číslo karoserie-rámu tam kde mělo být podle knížky ho nenašli.Tak moc prosím kde bych mohl to číslo najít,jestli to půjde tak mi pošlete prosím nákres nebo foto mo a moc předem díky [/b]
Tam kde je bočná stupačka (ak je na aute )uchytená o rám. Čislo je
čiastočne schované pod týmto držiakom a nie je klasicky vyrazené, ale
len akosi vygravírované a tak treba opatrne v tomto mieste rám očistiť,
aby bolo videť. Je to na ráme z vonkajšej strany. Ja som mal taký istý problém pri prihlasovaní auta.
Re: Kde je číslo karoserie-rámu?
Mame Sportage Wagon z roku 2000 a at hledam jak hledam, nedari se mi najit jediny znak z VINu na ramu. Protoze nemam stupacku a ani nevim kde je uchycena, muzete sem nekdo prosim dat fotku, aby bylo videt, kde presne VIN hledat nebo to lepe popsat? Napr. v ramu pod dvermi spolujezdce je trubka cca 40mm prumer napric auta. Je to napravo od ni nebo nalevo od ni cca xx cm , pri hornim nebo spodnim okraji atd. Moc diky.mikovlan píše:Čislo by malo byť na ráme v mieste pod prednými dverami spolujazdca.Paťas píše:Zdar lidi,tak jsem si pořídil Kiu Sportage z roku 94,je to 2litr ale proč vlastně píšu byla jsem ji přihlásit ale docela jsem narazil na evidenční kontrole kde nemohli najít číslo karoserie-rámu tam kde mělo být podle knížky ho nenašli.Tak moc prosím kde bych mohl to číslo najít,jestli to půjde tak mi pošlete prosím nákres nebo foto mo a moc předem díky [/b]
Tam kde je bočná stupačka (ak je na aute )uchytená o rám. Čislo je
čiastočne schované pod týmto držiakom a nie je klasicky vyrazené, ale
len akosi vygravírované a tak treba opatrne v tomto mieste rám očistiť,
aby bolo videť. Je to na ráme z vonkajšej strany. Ja som mal taký istý problém pri prihlasovaní auta.