auto poťahy.
auto poťahy.
poradí mi niekto kvalitné poťahy,kde sa dajú zohnať.
--------------------
Kia Rio II sporty 2009
--------------------
Kia Rio II sporty 2009
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto poťahy.
Ja som na RIO bral odtialto : http://www.ak-autopotahy.sk ,, material som zvolil Žakar a farebnu kombinaciu si uz zvol sam podla tej app na stranke . Potahy spravene vyborne vratane laktovej opierky ktoru zvladli na 100% .
- Maldoc
- Kontaktovat uživatele:
a cena za ne bola kolko ?
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak daval som predne obe sedadla komplet aj s tou laktovou opierkou a s podla nich najkvalitnejsej latky Žakar to vyslo 55 euro s dobierkou . Ale mam ich v aute tristvrte roka a zatial som maximalne spokojny stym .
Ahoj no aj ja so pozeral na tej stranke potahy vyzera byt cena dobra ked som bol v Kii tak mi ponukali za 140 eur.Tak ta latka zakar je najlepsia si tam volal.No preco si nedaval aj zadne len predne.Ako to sedi v aute su presne na mieru.dakujem
ja som nad potahmi ani neuvazoval. Original od vyroby sa mi pacia a este stale ich mam zachovale.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Mna by zaujimalo preco latka teflon je drahsia ked zakar je udajne kvalitnejsi?
KIA RIO Sporty 1,4 r.v. 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Mna by zaujimalo preco vzdy drahe musi znamenat kvalitne
Nemas pravdu ze vzdy, ale povacsine to tak JE ze drahsie veci su kvalitnejsie. Preco si si nekupil Daciu, kedze podla teba je asi kvalitnejsia ako Kia...
a naspet k teme.. pytal som sa na kvalitu latky teflon. ma s nou niekto skusenosti? inak v Motor-car Nitra stoja potahy na Rio cca 95€ ale nemaju tam potahy z teflonu, tak by som bol zvedavy co to vobec za latku je.. Dakujem za prispevky k teme
a naspet k teme.. pytal som sa na kvalitu latky teflon. ma s nou niekto skusenosti? inak v Motor-car Nitra stoja potahy na Rio cca 95€ ale nemaju tam potahy z teflonu, tak by som bol zvedavy co to vobec za latku je.. Dakujem za prispevky k teme
mne poslali s tej firmy vzorky latok ak-autopotahy zakar nemaju uz vraj neni kvalitny a nahradili ho finta este ani na nete neni teflon nic moc ved to je ako pena a dekor tak to je ako koberec som si objednal fintu to siju aj sedacky do W je to na mieru tak to bude sediet radsej o 20 eur viac a poriadne
-
- Kontaktovat uživatele:
Nuz RIO som si kupil nakolko sa s odretymi usami voslo do môjho skromneho limitu financneho a zadruhe to bola najlepsia volba z toho co bolo v tom case v ponuke, to ci je Kia kvalitna sa este uvidi casom ale uz horsie ako Francuzske auto to byt nemoze takze po skusenostiach s citroenom ma nemoze ziadna porucha uz prekvapit .nimor píše:Preco si si nekupil Daciu, kedze podla teba je asi kvalitnejsia ako Kia
A co sa Dacie tyka tak tam som nenasiel nic co by splnalo moje kriteria hlavne body : 1.nikdy francuzske auto ; 2. dacia = renault group .
Co sa potahov tyka tak nejak detailne som to ja neriesil proste som chcel potahy lebo v RIU su krasne sedacky v mojej Sporty verzii ale nato aby si do auta sadol otec v monterkach je mi tych sedaciek velmi luto takze jednoznacne potahy a hotovo .
http://www.autopotahy.sk/ ma niekto tieto potahy?
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Ja mam este aj Peugeot 306 HDI a veru nemozem sa stazovat aj ked je Francuzke, ale Citroen by som nechcel ani ja.. Rio mame vlastne iba kvoli manzelke do prace a preto sa na nom tak malo jazdi. Ale ked nieco robim v monterkach a potrebujem rychlo do obchodu po nieco a male Rio je na taketo veci ako stvorene, tak sa tie potahy proste ziduMaTToS píše:Nuz RIO som si kupil nakolko sa s odretymi usami voslo do môjho skromneho limitu financneho a zadruhe to bola najlepsia volba z toho co bolo v tom case v ponuke, to ci je Kia kvalitna sa este uvidi casom ale uz horsie ako Francuzske auto to byt nemoze takze po skusenostiach s citroenom ma nemoze ziadna porucha uz prekvapit .nimor píše:Preco si si nekupil Daciu, kedze podla teba je asi kvalitnejsia ako Kia
A co sa Dacie tyka tak tam som nenasiel nic co by splnalo moje kriteria hlavne body : 1.nikdy francuzske auto ; 2. dacia = renault group .
Co sa potahov tyka tak nejak detailne som to ja neriesil proste som chcel potahy lebo v RIU su krasne sedacky v mojej Sporty verzii ale nato aby si do auta sadol otec v monterkach je mi tych sedaciek velmi luto takze jednoznacne potahy a hotovo .
-
Dneska jsem byl v Ústí nad Labem v jednom krámku a dělaj tam potahy od Madu a montovali to tam zrovna do pasatu. Tak sem hodim foto,ještě nebyli uplně natažený,ale nechtěl jsem prudit .Mají i internetový stránky tak jdu vybírat ,jsou to opravdový děla.Sem nikdy neviděl.Matej píše:http://www.autopotahy.sk/ ma niekto tieto potahy?
http://az-autodoplnky.cz/cz-kategorie-105063.html
foto http://i41.tinypic.com/2jbwnxx.jpg
to Josef: ten pic to su potahy? sak to vypada ako original sedadlo