ŽÁDOST O POMOC.
ŽÁDOST O POMOC.
Marně sháním ozubené kolečko ABS vnějšího kloubu na KIA RIO 2000. Všude mi nabízejí celou poloosu, ale jelikož jsem invalidní důchodce, je to pro mne drahé. Na internetu jsem našel celý vnější kloub od firmy NIPPARTS kod J2820508, kde je uvedeno že je to na tento typ co vlastním, ale na obrázku není vidět, zda je tam to kolečko. Prosím poraďte jak by to šlo i jinak opravit. Dík
- Reklama
Re: ŽÁDOST O POMOC.
Zdravim, J2820508 som nenasiel, ale nasiel som J2820509 a ten ho nema
pozeral som na kia rio 1.3, oznacenia DC 2000-2005
pozeral som na kia rio 1.3, oznacenia DC 2000-2005
winter car: Mitsubishi Pajero Wagon V6
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
summer car: Renault Clio
Hyundai I30 1.4CVVT 2011-2011
Hyundai ACCENT 2007-2011 1,5CRDi VGT 81kw
MOTOROVÉ OLEJE, predajňa v Bratislave http://www.eoil.sk
-
- Kontaktovat uživatele:
Naco sa teda vyjadrujes vobec ?To si nahanas pocet prispevkov alebo k comu to je dobre ?Lejto píše:Tak v tomto vám neporadim.
Jarunka : kedze je to uz stare RIO tak by som skusil auto vrakoviska, v lete minuleho roka som na daewoo lanos zohnal kopu dielov na napravu zadnu na vrakaci a teda dielov takych ktore sa samostatne kupit ani nedali . Urcite by som skusil vrakoviska v okoli keby mali take RIO s ABS urco by sa dalo dohodnut na niecom, ina moznost ma nenapada ak to neponuka autorizak samostatne a ani ostatny predajcovia tak okrem autovrakoviska uz asi nikde , mozno este nejaky ten inzerat ze niekdo ma RIO na diely ale ja by som vsadil najprv na vrakovisko .
Děkuji za radu ohledně autovrakoviště, ale nermáte na nějaký vrakoviště kontakt, kam by se dal poslat email? Bydlím v západních Čechách okres Karlovy Vary a jezdit po vrakovištích po celé republice zrovna není laciné. Proto bych se napřed dotázal zda tam tento náhradní díl mají. Nebo nevíte jak jinak opravit prasklé ozubené kolečko? dočetl jsem se že u Renaultu to jde svařit, ale nevím z jakého materiálu je to u KII. Prý se dá i slepit nejakým dvousložkovým lepidlem na kov. Nemáte někdo zkušenosti?