Kia Rio audio a ozvucenie

Odpovědět
tomasko007

Re: Kia Rio audio a ozvucenie

Příspěvek od tomasko007 »

zajo píše:caw tomasko007 co uz si zistil ake su tam tie repraky

caw, no nezistil, cakal som ze niekto z tych co repraky vybrali napisu presne vyrobcu
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Obrázek
Reklama

mawerik

Příspěvek od mawerik »

Pri vyberani reprakov som si nevsimol zeby tam bol napisany nejaky vyrobca. Skusim preverit ak tie stare repro najdem.
Kia Rio II 1,5 CRDi 81kW (104kW) r.v. 2006
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
zajo

Příspěvek od zajo »

caw Lejto teba kto ta ucil merat v zadu aj vprdu niesu 16.5 repraky ale 15.5....
zajo

Příspěvek od zajo »

caw tomasko007 vybral som repraky a pozeral som aj vyrobcu ale je tam len vyzazeny napis kia nic ine
zajo

Příspěvek od zajo »

caw eMKejx ja mam tiez auto v zaruke a menilsom ŕadio aj repro radio mi robil servis a repro som si menl sam a zaruka mi nepadla
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

zajo to fakt? Akoze ja som sa tam len informoval celkovo o sumu, kolko by to stalo. S vymenou repro a osadenia mojeho 1DIN radia cca 160€ - to je len cena prace pretoze vsetky suroviny (repro, radio, zaslepku 2din a kable mam).

Cize tebe len oni osadili a zapojili radio? Ty si si potom sam daval do dveri repro aj dozadu a pod.? a ked si zapajal kable do radia? ci si pouzil tie co su v aute?
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
zajo

Příspěvek od zajo »

caw eMKejx hej mne montovali len radio ale za monatz pital 10 eur co som dal mechanikovi a menil som len zadne repro adavalsom aj vyskace dozadu kable som pouzil tie povodne a do kufra som daval zosilovac a subofer montoval som si to sam po dohode z predajcom.
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

jeej no dik za odp. to je slusna cena, vies len ja mam nakupene vlastne kable. kvoli tomu som sa pytal. teda pouzil si tie povodne... a hadam stacia? :) ja chcem dat 4x repro + 4x repro vysky + 1 zosik. subacik nebudem davat. Tie magnaty a sinus live co mam uhraju nizke frekvencie aj bez toho aby sa mi auto zacalo od kufra rozpadat :lol: v kazdom pripade som audiofil no nepotrebujem tu masaz od chrbta :wink:
Obrázek
zajo

Příspěvek od zajo »

hej pouzil som povode a hrato to dobre nechcelo sami kvoli tomu rozoberet pol auta sak hadam ze na stretavku pojdes tak tam mozeme otom pokecat
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

jasan, kecneme... aj tak kks 10e to nieje vobec vela! ked mne povedali dokopy cenu som skoro nedychal :lol:
Obrázek
Maldoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maldoc »

dnes som sadol do auta a odisiel mi predny pravy reprak ..chrci tak ake su tam repraky 16,5 alebo 15,5 ? bo asi musim kupit nove
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

Ty nic nemusis ... odcoho je servis ?Ist do servisu, ukazat, spisat, ked budu mat skladom prist znova a vymeni sa -
KIA RIO II Sporty 1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG Solaris + folie by SAXO
Obrázek :arrow: LPG
Obrázek
Maldoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maldoc »

no ja som tam robil mensi zasah domontoval som tam subik i ked to nema s tym nic spolocne bo to sem tam robilo aj predtym ale oni sa urcite na to vyhovoria
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

ja som to audio este nemenil, ale idem teraz pri 3. garancke menit cele ozvucenie, tak sa chcem spytat najprv Vas kym tam este pojdem... v prednych dverach je aka hlbka pre repraky, mam MAGNAT Classic 16 ci jak sa to vola uz... neviem ci mi vojdu do dveri, pls ak to nahodou niekto vie napiste sem. Ja idem davat do prednych dveri tie magnaty, balene boli aj s vyhybkami a vyskacmi ale neham asi uz povodne vyskace... a dozadu dam potiahnut kable do kufra pre plato na zosik (2 kanalovy staci) a do neho zapojim 2 ovaly (co budu na plate) + este vyskace sinuslive, tiez pojde cez vyhybky. repro v zadnych dverach necham odpojene, to su riadne sustitka... co sa tyka autoradia v riu vie mi niekto povedat ake konkektory ma vzadu? ten AUX a USB port dolu pred radiacou pakou je tam len zapojeny predlzovacim kablom od autoradia vsak?
Obrázek
zulyk

Příspěvek od zulyk »

montazna hlbka reproduktorov by mala byt 65 mm

ten magnat ti vosiel do toho plastoveho adapteru namiesto povodnych repro?

tiez hladam nejake repro dozadu namiesto povodnych, kto by vedel, ktore repro tam sadne bez uprav nech posle odkaz :wink:
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010

Tropical Red
Odpovědět