Mate original radio alebo vlastne ?
Re: Mate original radio alebo vlastne ?
ja nechcem taketo radio kvoli tomu, ze uz mi dva krat ukradli taketo neseriove radio (samzrejme ze aj s panelom, ktory som z praktickych dovodov nechal v aute)
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
- Reklama
mawerik: aj si vytlmil dvere?
Nemáte někdo manuál k tomuto rádiu? Já jsem ho s autem nedostal.aladinos píše:Aby sme si vedeli predstaviť rádio montovane do ročniku 2008
(ospravedlňujem sa za horšiu kvalitu)
A nevíte k čemu je dobrá ta podlouhlá díra pod rádiem? Na platební kartu?
Kia Rio Active Plus 1,4 sedan
Ja mam urcite, ale neviem ti povedat ci aj v slovenskom jazyku. Zajtra to pozriem a dam vediet
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
-
- Kontaktovat uživatele:
ta diera pod radiom je na parkovacie karty, napriklad ked vchadzas do garaze polus city center tak ti stroj vypluje taku karticku rozmerovo rovnaku ako bankomatove karty, tu strcis do diery pod radiom a ked opustas garaz netreba kartu hladat po aute ale vyberes ju odtial - taky zaujimavy doplnok ale napodiv vyuzivam to pomerne casto
Len tam nedavajte karty typu kreditne alebo take ktore poskytuje napriklad SHELL svojim zakaznikom, na slnku sa ohnu
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Nie dvere som este nemenil. trosku rezonuju ale na to sa chcem pozriet ked bude pekny a volny vykend.shopho píše:mawerik: aj si vytlmil dvere?
Kia Rio II 1,5 CRDi 81kW (104kW) r.v. 2006
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
Chiptuning 1.3.2010, 53000 km
104kW, 142k, 314nm
-
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam to vyhradne na ucely odlozenia parkovacej karty , odkedy sa mi stalo ze som na daewoo kalos tam strcil VISA kartu spôsobom ze vletela niekam do palubovky a v servise to 2 hodiny rozoberali a skladali tak sa bojim tam davat cokolvek ine nez tu parkovaciu karticku .Tie kreditky su nejake tenke a moze sa asi stat ze pod urcitym uhlom to nevojde do toho mechanizmu ale niekam inam no raz som sa poucil a na RIU to uz skusat ani nejdem ajked mam stare kreditky no zaujem o to aby niekde trcali v palubovke jaksik nemam .aladinos píše:Len tam nedavajte karty typu kreditne alebo take ktore poskytuje napriklad SHELL svojim zakaznikom, na slnku sa ohnu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Zden.da píše:Nemáte někdo manuál k tomuto rádiu? Já jsem ho s autem nedostal.aladinos píše:Aby sme si vedeli predstaviť rádio montovane do ročniku 2008
(ospravedlňujem sa za horšiu kvalitu)
A nevíte k čemu je dobrá ta podlouhlá díra pod rádiem? Na platební kartu?
Tak dnes som dokončil skenovanie manuálu. Na danej stránke: http://www.sendspace.com/file/eladzj (7 MB)
caw aladinos pocuj ako sem pridam fotky
Ja si fotku najskôr upravím na menší rozmer. Potom idem na stránku http://imageshack.us/ tam ju nahraj, následne sa ti zobrazí stránka kde okopíruješ 2. otkaz, ktorý vložíš do príspevku (btw. v príspevku stlacíš Img a medzi to vložíš ten http odkaz
Tak dnes som dokončil skenovanie manuálu. Na danej stránke: http://www.sendspace.com/file/eladzj (7 MB)[/quote]
Díky moc.
Díky moc.
Kia Rio Active Plus 1,4 sedan