Cauko rolex... a co najdeme pod tymto odkazom? Citam to tu dost neskoro v noci, tak mi to uz nemysli... Je tam nejaky suvis s temou nalepok na sklo o EK a STK na novom aute?
Dakujem
Moderátor: Moderátoři
Cauko rolex... a co najdeme pod tymto odkazom? Citam to tu dost neskoro v noci, tak mi to uz nemysli... Je tam nejaky suvis s temou nalepok na sklo o EK a STK na novom aute?
Máš nejaké skusenosti alebo vieš o nejakom predpise ktorý by prikazoval mať na nových autách STK a EK ak s ním cestuješ do zahrančia .Tiež som bol mimo SK a do buducna by som sa rád vyhol nejakým problémom v zahraničí.easydm.sk píše:Tie nálepky STK a emisnej na Slovensku netreba, len v tom prípade, že ideš mimo Slovenska a to mne sa stalo, tak som rád že ich mám.
mischko píše:Cauko rolex... a co najdeme pod tymto odkazom? Citam to tu dost neskoro v noci, tak mi to uz nemysli... Je tam nejaky suvis s temou nalepok na sklo o EK a STK na novom aute?
Dakujem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |