stretavka
- Maldoc
- Kontaktovat uživatele:
Re: stretavka
a ten je kedy a kde kus dake info o tom zraze by poprosil
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
- Reklama
11 a12.6 v Trencine na letisku
je to paradox, pretoze za Trencin nehlasoval nikto ale ja by som do trencina prisiel v piatok 11.6., v sobotu 12.6. skor nie ako ano
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
cawte riaco co ta stretauka
zatial je to dohodnute tak ze to bude pocas autosalonu v Nitre (ale nie na autosalone ) autosalon bude 9.9.-14.9. este musim najst nejaku restiku s velkym parkviskom
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
ahojte riaci nespravime teras naku stretauky ved uz pekne pocasie
Caute vsetci, ktori ste sa tesili na stretavku v Nitre na autosalone. Myslim si ze mame problem, lebo toto som nasiel dnes na webe. Takze co teraz so stretavkou, kedze v Nitre TENTO ROK AUTOSALON NEBUDE a najblizsi bude asi az v roku 2011.
29.7. odchadzam na dovolenku a vratim sa az 8.8. takze na vase prispevky ja nebudem moct reagovat
Ak by nahodou nefungoval link:
AUTOSALÓN V NITRE S DVOJROČNOU PERIODICITOU
28.7. 2010
Výstava automobilov sa v Agrokomplexe – Výstavníctvo Nitra, štátny podnik bude konať každé dva roky. Najbližší Autosalón sa uskutoční na jeseň 2011. Zmena je reakciou na vývoj na trhu v automobilovom priemysle a zároveň aj snahou o vyššiu efektivitu výstavy.
„Hlavným kritériom našich výstav je ich vysoká kvalita, ktorú oceňujú tak vystavovatelia ako aj návštevníci. Verejnosť je už 17 rokov zvyknutá na vysokú úroveň Autosalónu v Nitre a veríme, že práve dvojročný cyklus dokáže zabezpečiť pokračovanie tejto kvality“, hovorí Miloslav Pisár, riaditeľ Agrokomplexu.
„Automobilový priemysel túto zmenu privítal, odráža naše aktuálne potreby. Sme presvedčení, že prinesie kvalitnejšie a efektívnejšie výstavy“, dopĺňa Jozef Uhrík, prezident Združenia automobilového priemyslu SR.
Táto zmena je zároveň ústretovým krokom voči automobilovým importérom, ktorí sa už dávnejšie prikláňali k dvojročnému cyklu výstav.
Snahou Agrokomplexu a Združenia automobilového priemyslu bude zaradiť najbližší Autosalón v Nitre do oficiálneho kalendára O.I.C.A. na október 2011, teda hneď po výstave automobilov vo Frankfurte nad Mohanom.
29.7. odchadzam na dovolenku a vratim sa az 8.8. takze na vase prispevky ja nebudem moct reagovat
Kód: Vybrat vše
http://www.agrokomplex.sk/zobraz/clanok/1728/AUTOSALON-V-NITRE-S-DVOJROCNOU-PERIODICITOU/
AUTOSALÓN V NITRE S DVOJROČNOU PERIODICITOU
28.7. 2010
Výstava automobilov sa v Agrokomplexe – Výstavníctvo Nitra, štátny podnik bude konať každé dva roky. Najbližší Autosalón sa uskutoční na jeseň 2011. Zmena je reakciou na vývoj na trhu v automobilovom priemysle a zároveň aj snahou o vyššiu efektivitu výstavy.
„Hlavným kritériom našich výstav je ich vysoká kvalita, ktorú oceňujú tak vystavovatelia ako aj návštevníci. Verejnosť je už 17 rokov zvyknutá na vysokú úroveň Autosalónu v Nitre a veríme, že práve dvojročný cyklus dokáže zabezpečiť pokračovanie tejto kvality“, hovorí Miloslav Pisár, riaditeľ Agrokomplexu.
„Automobilový priemysel túto zmenu privítal, odráža naše aktuálne potreby. Sme presvedčení, že prinesie kvalitnejšie a efektívnejšie výstavy“, dopĺňa Jozef Uhrík, prezident Združenia automobilového priemyslu SR.
Táto zmena je zároveň ústretovým krokom voči automobilovým importérom, ktorí sa už dávnejšie prikláňali k dvojročnému cyklu výstav.
Snahou Agrokomplexu a Združenia automobilového priemyslu bude zaradiť najbližší Autosalón v Nitre do oficiálneho kalendára O.I.C.A. na október 2011, teda hneď po výstave automobilov vo Frankfurte nad Mohanom.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
caw to nevadi ze autosalon nebude mozme sa aj tak sttretnu a pokecat
-
- Kontaktovat uživatele:
J, taktiez si myslim ze to ze nebude autosalon nemusi znamenat ze nebude zraz .
tak co chlapci a chlapi a dievcata a zeny
stretneme sa? co vy nato? alebo to zrusime?
stretneme sa? co vy nato? alebo to zrusime?
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
jaaa sa zo stretavky odhlasujem. tento tyzden som vymenil rio za mondeo ...a to keby pridem na inom aute tak by to nebolo ono
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
a preco si vymenil za Mondeo? rozrastla sa rodina?
len nehovor ze sa ti Rio neopravitelne pokazilo
len nehovor ze sa ti Rio neopravitelne pokazilo
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
nie niee, rio je uplne ok. rodicom dosluzilo stare auto, tak islo rio im. ja som aj tak uz dlhsie slintal po niecom vacsom a teraz sa mi naskytla dobra kupa (mondeo liftback, dvojliter, full vybava, super vzhlad, top stav). s riom som bol plne spokojny (pocas celych 2 rokov/36000km), ale toto je uplne ina trieda. vymenu nelutujem a zatial si jazdenie pekne uzivam
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray