Nastavenie displeja na palubovke
Nastavenie displeja na palubovke
Ahojte vsetci. Chcel by som sa opytat na nastavenie displeja na palubovke. Chcel by som si tam dat priemernu spotrebu, ale neviem ako. V manualy je napisane ze prepinanim tlacidla TRIP pod volantom, lenze po staceni mi to meni len medzi dvoma vzdialenostami A-B.
Za odpoved vopred dakujem.
Za odpoved vopred dakujem.
Kia Rio II 1.4 16V Sporty Midnight Black
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastavenie displeja na palubovke
1,4 16V Sporty kupene na slovensku nemalo Palubne PC (tzn. mas tam iba merac prejdenych km celkovo a za posledny cas od vynulovania) ani ako doplnkovu vybavu takze mozes si prepinat len medzi pocitadlami A a B a max. dlhym podrzanim TRIP vynulujes to pocitadlo ktore mas aktualne navolene bud A alebo B takze spotreba sa nekona - mam rovnake auto .
alebo si si mal kupit vyssiu vybavu (nie Sporty) a mal by si tam aj palubak.
S vybavou Sporty som nadmieru spokojny a zase tak strasne mi to nevadi ze to nema ten palubny pc. Su aj dolezitejsie veci Aspon nebudem pozerat na palubny ale na cestu
Kia Rio II 1.4 16V Sporty Midnight Black
Aj tak to neukazuje presne
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
model 2010 ma vo vybave SPORTY palubny PC
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
-
- Kontaktovat uživatele:
Neprovokuj
neprovokujem, iba konstatujem
Tropical Red
Tropical Red
To neberem ako provokaciu. Je to len jeden plus z mnoha minusov.
RIO II 1,4 sporty 2008
ale keby sa da PC do mojho rocnika 2008 namontovat za nejaku ludovu cenu tak by som nad tym uvazoval
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
palubak je aj celkom presny, len to ovladanie
Tropical Red
Tropical Red
-
Zdravím!
Prosím o radu. Manželka jezdí denně do práce, já sám neřídím, jsem invalidní.
Koupili jsme ojetou Kiu Rio 1,5 CRDi, r. v. 2008 z Polska. Chtěl bych se zeptat na kontrolku (ne ručičkový ukazatel) stavu paliva. Při rozsvícených světlech svítí i kontrolka "tank" normálním žlutým světlem bez ohledu na to, kolik nafty je v nádrži. Stejným světlem, jako je podsvícení palubovky. Svítí tak i po plném natankování. Znamená to, že je porouchané čidlo, které neustále indikuje málo PHM v nádrži nebo má takto svítit normálně a při kritickém poklesu se rozsvítí například jinou barvou (červeně)? Do tohoto stavu manželka zatím nedospěla, protože má strach, aby nezůstala někde stát.
Díky!
Prosím o radu. Manželka jezdí denně do práce, já sám neřídím, jsem invalidní.
Koupili jsme ojetou Kiu Rio 1,5 CRDi, r. v. 2008 z Polska. Chtěl bych se zeptat na kontrolku (ne ručičkový ukazatel) stavu paliva. Při rozsvícených světlech svítí i kontrolka "tank" normálním žlutým světlem bez ohledu na to, kolik nafty je v nádrži. Stejným světlem, jako je podsvícení palubovky. Svítí tak i po plném natankování. Znamená to, že je porouchané čidlo, které neustále indikuje málo PHM v nádrži nebo má takto svítit normálně a při kritickém poklesu se rozsvítí například jinou barvou (červeně)? Do tohoto stavu manželka zatím nedospěla, protože má strach, aby nezůstala někde stát.
Díky!
zdravim
kontrolka sa ma rozsvietit iba v pripade, ze je v nadrzi nedostatok paliva (rozsvieti sa zltou farbou)
kontrolka sa ma rozsvietit iba v pripade, ze je v nadrzi nedostatok paliva (rozsvieti sa zltou farbou)
Tropical Red
Tropical Red
-
Děkuji.
Takže servis to jistí
Takže servis to jistí