rio 2010 problemy
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: rio 2010 problemy
Ako ste dosli na to ze mate poruchu na tom motorceku ovladania svetiel ?? Casto namna blikaju oproti iduci vodici pritom tie svetla mam nastavene na hodnote 0 a nikdy som si ani vecer nevsimol ich svojvolny pohyb a uz odvcera prsi , jazdil som atd., dnes vecer som bol v Carrefoure a stal som na parkovisku pred tym kde sa beru kosiky a sledoval som na takom reklamnom plagate ako mi svietia svetla a takto som tam stal so sapnutym motorom 10 minut a nicoho som si nevsimol tak neviem, zvuk taktiez ziaden nepocujem ... je to nejake extra viditelne alebo co ? Neviem si vysvetlit preco by namna mal dôvod niekdo oproti iduci vyblikovat sakra .
- Reklama
ja si viem .. kedze 0 je najmensi sklonMaTToS píše: Neviem si vysvetlit preco by namna mal dôvod niekdo oproti iduci vyblikovat sakra .
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
jj presne tak, ked vyblikuju, treba ist dat nastavit svetla, pripadne pri zatazeni vozidla volit na nastavovani sklonu svetiel hodnoty 1 alebo 2
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
MaTTos: na mojom to najviacej pocujem ked zastavim. Napr jazdim a zostanem stat na parkovisku tak vtedy bzzzzzzz a ked mam stastie ze predo mnou je nejaka stena tak je aj viditelny pohyb svetla (hranica svetla a tmy). Cele to trva mozno 1 - 2 sekundy. Najnovsie sa mi ozve bzzzzzz ked rano sadnem do auta a zapnem klucik.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
tak ja az take problemy s tym nemam, zatial sa mi to stalo vzdy iba vtedy, ked som sklon svetiel vracal naspat do nulovej polohy, vtedy si tie motorceky este aspon 2x zabzucali a ostali pokojne stat, dalej nerobili ziadny problem
Tropical Red
Tropical Red
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ine bzzzzz ako z palivoveho cerpadla ?BatoNR píše:Najnovsie sa mi ozve bzzzzzz ked rano sadnem do auta a zapnem klucik.
ano mas pravdu, som si isty ze je to bzzzzz z motorceka na svetla. Este 2000 km a pojdem na 3 garancku tak tam si to necham vymenit, lebo toto bude posledna kontrola v zaruke, tak chcem este nieco v zaruke vymenit o com viem ze robi problemy.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
-
Zdravim mam rio 2009 a tiez sme mali problemy s tymi motorcekmi.. Par krat a potom to prestalo a ked som sa o tom zmienil na garancke povedali mi ze ak sa to este raz stane mam im zavolat ze objednaju nove a vymenia... A teraz mame problem s lavym reprakom, akoby tam bolo nieco uvolnene, vrzga akoby... Myslel som ze sa v servise na to pozru ale oni len objednali novy reprak a vymenia :/ ......
to je typicke pre origo-servis, tam sa iba vymienaju dielce a neopravuju.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Ja som spokojný zatiaľ problémy neboli až na jeden na prednej kapote mi vyskočili asi 3 kopčeky na laku nie je to hrdza a aj v servise si to nevedia vysvetliť pri kupe to nebolo. Neviem čo to je má to asi 3x2cm mierne vypuklé nie je to moc vidieť ale serie ma to
Kia Rio II 1.4 16V Midnight Black
Kúpene : 2.12.2009
Stav km pri kúpe : 3
Kúpene : 2.12.2009
Stav km pri kúpe : 3
tak ja s lakom zatial chvalabohu nemam problemy
Tropical Red
Tropical Red
Nazdar chlapi! Vy mate poriadne problemy . Ja mam fesandu uz piaty rok a taketo problemi nemam hoci mam sportovy filter a sportove pruziny.Jazdim trosku sportovejsie a vobec jej nic nedarujem a ani som necakal na udajnych 1000 tisic kilometrov na zabehnutie motora mala 12km a uz zazivala svojich prvych 6000otacok a keby sa jej uz nieco stalo uz by som sa ani necudoval ma uz 50000 km a nikdy nebola v KIA servise takych servisakov mozem robit aj ja. dal som si tam vymenit radio pricom mi tvrdili ze to bude zadarmo a zaplatil som obycajnu euro koncovku. Tvrdili ze si to sam nebudem vediet namontovat a este ma chceli obvinit ze som sa pokusal uz odnat ten stredny panel(stihli mi ho doskriabat motaci)
ako si potom riesil zavady v ramci zaruky? alebo ziadne neboli?
Tropical Red
Tropical Red