Parkovací asistent
Parkovací asistent
zdravím, ked na automate hodim spiatočku, tak to pípne a pri cuvaní začnu pracovať 4 senzory ,ktoré su v zadnom narazníku. Ale z ničoho nič mi to prestalo isť. proste pri zaradení spiatočky žiadne pípnutie a ani ked sa blížim k nejakej prekažke - nič. Neviem , kde može byť chyba a nechcem navštevovať zakaždym servis a platiť nehorazne prachy. Prosím, kto s tým ma skusenosť, nech mi napíše. Dik.
Kia Sorento 2,5 CRDi EX, AT, 125kW,170PS, r.v.2008, koža, full výbava, tempomat, nezávislé kúrenie...
- Reklama
Re: Parkovací asistent
Máš na autě origo tažné?
Pokud jsi ho tam dal, tak senzory se vypnou.
Bostra
Pokud jsi ho tam dal, tak senzory se vypnou.
Bostra
Kia Sorento EX 2,5 CRDI AUTOMAT r.v.2007
kupil som ho aj s ťažnym v Nemecku a ked som išiel domov, všetko fungovalo. Z ničoho nič mi to pretalo šlapať. Neviem, čo tomu može byť.
Kia Sorento 2,5 CRDi EX, AT, 125kW,170PS, r.v.2008, koža, full výbava, tempomat, nezávislé kúrenie...
Zkontroluj konektory v zadním nárazníku. U každého čidla je jeden a pak jeden centrální za levým zadním kolem v nárazníku. Asi to bude přechodový odpor a pak stačí aby auto nadskočilo na nerovnosti a závada je na světě.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
ok, Jirko idem to skusiť, potom dam vediet.
U mně se to stalo na novém autě, když mělo asi 2 T km, ale samo se to vyléčilo než jsem jel do servisu. Po tom co mě naboural ten Cadillac, tak mám nové senzory a nikdy nebyl problém. Takže asi kontakt.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Tak už to mam vyriešené a všetko šlape ako má. Problem bol úplna banalita. Na ťažnom je prípojka pre Nemecko 13 polová a ja mam na vozíku 7 polovú. Tak som si kupil za 8EUR redukciu a nakolko sa mi ju nechcelo stale vyťahovať a skovavať , tak som ju nechal zastrčenú na aute a auto si potom stale myslelo, že mam pripojený vozík. Akonáhle som redukciu odpojil , všetko šlape . Takže tak......