A jak si pořídil to nové Sorento? Dovoz či z Česka? Jelikož mám v plánu taky si ho pořídit a hledám hledám zatím vhodný kousek..jelikož bych rád pod 200 a s výbavou EX..
Dandy123 píše:Tak to teda blahopřeju za dobrou koupi..
Jsem se díval na Německo a tam byly asi jenom 4 do 200tis..Tady v Česku v bazarech je to bída, buď se jedná o druhého majitele, či moc najeto bez servisky a nebo přehnaná cena. Nevím, jestli bych zvolil nakonec výbavu LX...Parkovací senzory, mlhovky, oddělená klima apod...By mi docela i chybělo..když člověk už něco kupuje na delší dobu..
Dandy123 píše:Pokud by to bylo pro manželku, tak ten parkovací senzor by mi tam určitě chyběl..
U mě se jí taky taková velká auta líbí, ale ztratila by se v něm, tak momentálně spíše pošilhává po Toyota Auris a nebo Mercedes A-170, RAV4 jsem jí zakázal. Bych potom nemohl mít já velké. Do rodiny se nejlépe hodí větší a malé.
Pro sebe bych chtěl Sorento na moje cesty. Si nejspíše budu muset počkat, tak měsíc, dva než asi najdu vhodné a to správné Sorento... Jsem viděl u AAA za 150tis, což mě už zaskočilo...
A jak jsi psal, že jsi někde viděl ocelový plech na chránění podvozku, to bylo po celým či jenom na středu, jak je převodovka? Automatu bych se asi bál u těchto aut. Jsem byl nedávno v jednom bazaru a ten mi zavrhl takovéto auto, že prý po 3-5 letech odcházejí převodovky, turbodmychadla a jsou to potom jenom žrouti peněz.
A co byste zmínili, že se Korejcům na tom autě nepovedlo? Co vám vadí, či překáží apod.?
Tomas80 píše:Tak takoveh pana z bazaru bych chtel dostat do rukou. To jsou takove ty priblbe kecy. Ja mam Soriho jiz 8 rokem, kazdej den dojizdim do prace, taham tezkej prives a krome vymeny spojky, coz mne neprekvapilo auto jezdi bez sebemensich problemu.
To jsem četl...Proto mě to Sorento zaujalo ještě více... Automatu se bojím.. Jsem zvyknutý na manuál... S automatem jsem zkoušel na Audi, ale nějak mě to nechytlo.. A zvlášť se bojím opravy automatu, kdyby se něco odešlo.. Je to mnohem dražší než manual...patrikos píše:Jen ještě pro upřesnění, tady je recenze z Tipcar kde autor píše o automatech i motorech.
http://www.tipcar.cz/recenze-ojetiny--k ... -4612.html
Dandy123 píše:To jsem četl...Proto mě to Sorento zaujalo ještě více... Automatu se bojím.. Jsem zvyknutý na manuál... S automatem jsem zkoušel na Audi, ale nějak mě to nechytlo.. A zvlášť se bojím opravy automatu, kdyby se něco odešlo.. Je to mnohem dražší než manual...patrikos píše:Jen ještě pro upřesnění, tady je recenze z Tipcar kde autor píše o automatech i motorech.
http://www.tipcar.cz/recenze-ojetiny--k ... -4612.html
Ukaž sem to slibované foto... A co všechno bylo na autě děláno...Milan W píše:Jsem ochoten jit na 200 000 ale nize ne to si radeji necham. Jsem z okresu karvina. A je to o tom ze mam servisku a servisovane primo v kia servisu. Jasny puvod a stav. Prodavam to jen kvuli toho ze jsem o rodicu dostal Q7. Pro zajemce jsem dal i email a muzu dat i nejake foto.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |