To by mě zajímalo, jakýho dědka budou zajímat nějaký podělaný budíky. Jak pravíš Viki, radši si poslechne o vlasatici mokrý jak kdyby přilezla z ukrutnýho slejváku,než o elektronice, kterou si plete z lednicí a stejně už si ani tu lednici nepamatuje. Fakt ještě schází knipl a křídla. Furt jsem nepochopil k čemu je mi posranej budík, kterej mi ukáže že je turbo v prdeli.To abych věděl, že je opravdu v prdeli a nebo, že mám Alzhaimera a už jsem zapomněl, že před dvaceti sekundama se mi něco posralo? No ať se na mě nikdo nezlobí, ale co si pamatuju stoprocentně, je to, že si dělá všechno sám a proto mu to ještě jezdí bez závad. Tak mám takový dilema. Buďto si už nevěří, nebo si už nepamatuje. Tak to vidím ještě na jeden budík, nejlépe v zorném poli řidiče. A to aby ukazoval to, jestli vůbec nastoupil nebo vystoupil, aby v tom nebyl zmatekviktor píše:Já si raději zašukám.Asi pro to,že si myslím,že je to naposled .A v domově důchodců se lépe vzpomíná na šukačku,než na pracovní úspěchy.Ale proti gustu žádný diškutát.