ja som niekolko mesiacov stale tankoval len v-power racing (preco nie ked islo z firemnej penazenky

neviem ci je to to iste ale urcite aj tam su nejake prisady, uz som tolko krat chcel natankovat na Shellke ale vzdy na to zabudnem lebo OMV mam po ceste domov, takze uz tak nejako automaticky zabehnem na kruhaci pri HMTescoaladinos píše:Bato NR:
Myslis ze ten OMV Carrera 95 je to iste ako u Shell V-Power?
mne od novoty ide prevodovka a riadiaca paka ako sa ma, ziadne problemytomasko007 píše:BatoNR .. moje je hned vedla tvojehona auto.cz
a kedze sa tu zavady preberaju tak len tak okrajovo .. nemam tych KM vela este len 1300
ale pri radeni "dvojky" to nie je vobec presne, stale mam pocit ako keby tam o nieco sa otrelo z lavej strany.
Toto iste robilo aj viacerym na Accente... Pockaj si trosku, pobehaj, ono sa to rozhybe... U mna to zacalo v pohode behat cca po 13tis km.... Zle mi isla dvojka a spiatockatomasko007 píše:No neviem, ak pojdem popri Kii skocim sa spytat. Mozno to este nie je "usadnute"
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |