zajo to fakt? Akoze ja som sa tam len informoval celkovo o sumu, kolko by to stalo. S vymenou repro a osadenia mojeho 1DIN radia cca 160€ - to je len cena prace pretoze vsetky suroviny (repro, radio, zaslepku 2din a kable mam).
Cize tebe len oni osadili a zapojili radio? Ty si si potom sam daval do dveri repro aj dozadu a pod.? a ked si zapajal kable do radia? ci si pouzil tie co su v aute?
KIA RIO II Sporty1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
caw eMKejx hej mne montovali len radio ale za monatz pital 10 eur co som dal mechanikovi a menil som len zadne repro adavalsom aj vyskace dozadu kable som pouzil tie povodne a do kufra som daval zosilovac a subofer montoval som si to sam po dohode z predajcom.
jeej no dik za odp. to je slusna cena, vies len ja mam nakupene vlastne kable. kvoli tomu som sa pytal. teda pouzil si tie povodne... a hadam stacia? ja chcem dat 4x repro + 4x repro vysky + 1 zosik. subacik nebudem davat. Tie magnaty a sinus live co mam uhraju nizke frekvencie aj bez toho aby sa mi auto zacalo od kufra rozpadat v kazdom pripade som audiofil no nepotrebujem tu masaz od chrbta
no ja som tam robil mensi zasah domontoval som tam subik i ked to nema s tym nic spolocne bo to sem tam robilo aj predtym ale oni sa urcite na to vyhovoria
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
ja som to audio este nemenil, ale idem teraz pri 3. garancke menit cele ozvucenie, tak sa chcem spytat najprv Vas kym tam este pojdem... v prednych dverach je aka hlbka pre repraky, mam MAGNAT Classic 16 ci jak sa to vola uz... neviem ci mi vojdu do dveri, pls ak to nahodou niekto vie napiste sem. Ja idem davat do prednych dveri tie magnaty, balene boli aj s vyhybkami a vyskacmi ale neham asi uz povodne vyskace... a dozadu dam potiahnut kable do kufra pre plato na zosik (2 kanalovy staci) a do neho zapojim 2 ovaly (co budu na plate) + este vyskace sinuslive, tiez pojde cez vyhybky. repro v zadnych dverach necham odpojene, to su riadne sustitka... co sa tyka autoradia v riu vie mi niekto povedat ake konkektory ma vzadu? ten AUX a USB port dolu pred radiacou pakou je tam len zapojeny predlzovacim kablom od autoradia vsak?