Při jakých ujetých kilometrech jste co opravovali, měnili...

viktor

Re: Při jakých ujetých kilometrech jste co opravovali, měnil

Příspěvek od viktor »

Hoši ..va fix,co se robi,nikomu se nic neposralo.To je divné a já se nemám s kým hádat.Jinak vyrabovali jsme převodovku a můj odhad se potvrdil.Gufero na klice po 1 a 1/2 roku opatrného provozu (nadávám na toho hajzla až v baráku,kdy mě neslyší) jak z gumy a ve spodní části zechcané.Má v průměru asi 15 cm.Takže díly nakupovat z podzimí sklizně bambusu,z jara jsou ještě měkké.Jinak hákoši chybu neudělali,akorát v tom,že používají korejské díly.
Reklama

Jirka N.

Příspěvek od Jirka N. »

To asi při generálce vzali nejlevnější gufero co bylo k dispozici. Nebo ne na guferu nějaké logo? Zatím jsem se setkal s netěsnícíma guferama na výstupu z převodovky, ale to je dáno taky podmínkama ve kterých fungují. Má to gufero metrické míry? Pokud ano tak je vyhráno a může se sehnat vysoká kvalita v alternativním prodeji.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
viktor

Příspěvek od viktor »

Bohužel,mezi metrickými rozměry nebylo,tak jsme museli 3 dny čekat na orig.A je tam nápis od sestřičky CHUJDAY.Hákoši asi taky marně pátrali v místních zdrojích tak použili bambus.
zdeny65

Příspěvek od zdeny65 »

viktor píše:Bohužel,mezi metrickými rozměry nebylo,tak jsme museli 3 dny čekat na orig.A je tam nápis od sestřičky CHUJDAY.Hákoši asi taky marně pátrali v místních zdrojích tak použili bambus.
Nebyly tam na tom napsaný žádný rozměry?Nebo alespoň vyrytý nožem na bambusu?Jestli by jsi měl starý,tak ho oměřit a zkusit,jestli ten rozměr nebude u něčeho.Je přece blbost,aby si sami dělali gufera. :shock:
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
viktor

Příspěvek od viktor »

Žádné rozměra,akorát Hyundai a zbytek rozsypaný čaj.Ale měřili jsme gufero i díru,ale k nějakému výrobku z nabídky fa KOMA jsme se nedopracovali.Víc jsme nepátrali,protože montáž a demontáž převodovky vč.diferáku cca 4 hod.Takže jak se u nás říká bo není čas pičo.Za tři dni tu bylo,jebli jsme to zpátky a děj se vůle boží.Doufám,že je z pozdější sklizně.Pokud né tak mám aspoň jistotu,že mi nezarezaví šrouby.Sportu zdar a Korejcům zvlášť.
viita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viita »

Oživuji téma.
Najeto 295 tis. Proběhla výměna vadného vodního chladiče, byly rozvody,preventivně zapalovací cívky,jinak běžná údržba jako oleje, brzdy atd.Plynové vstřiky Valtec zatím na jedničku i po najetí 70 tis. stále drží.Pouze seřízení LPG.Motor nebere olej ,automat řadí bez chyby.I origo svíčky obj. z Koreje jsou zatím O.K.Jedním slovem spokojenost.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Odpovědět