Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...

Odpovědět
staf

Re: Dostal som RIO a instrukcie k zabehu...

Příspěvek od staf »

mna by celkom zaujimalo ako sa cez to pozera. co sa vyzoru tyka tak 100 bodov, ale ci je to prakticke to neviem posudit :?:
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Reklama

visna

Příspěvek od visna »

[quote="MaTToS"]ja mam folie druhy den, robene v saxe v podunajskych , cena 100,-€ / only for me ...
odtien je najtmavsi a moje rio hned vyzera o triedu lepsie

no pekne tak teraz som sa nasral trosku (nie na teba). Akoze tak mne robili foolie presne tam kde tebe - saxo biskupice a vypytali odomna 120 eero. No to je v p..ci :evil: :evil:
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

visna píše:
MaTToS píše:ja mam folie druhy den, robene v saxe v podunajskych , cena 100,-€ / only for me ...
odtien je najtmavsi a moje rio hned vyzera o triedu lepsie

no pekne tak teraz som sa nasral trosku (nie na teba). Akoze tak mne robili foolie presne tam kde tebe - saxo biskupice a vypytali odomna 120 eero. No to je v p..ci :evil: :evil:
to bude ten drobny rozdiel ze "only for me" ;)
visna

Příspěvek od visna »

jaj to som si nevsimol uz chaaaaaapeem ty kokso
RIO II 1,4 sporty 2008
vko06

Příspěvek od vko06 »

Nazdar. Mam otazku k tym foliam, tiez uvazujem nad nimi, len sa chcem uistit ci mi tym nepadne zaruka...predajca mi hovoril ze by nemala, lebo ze to nie je zasah do elektriky, no ale nezdal sa mi presvedcivy :) diky
KIA RIO 1.5 CRDi VGT, LX+, Polar silver
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

nie zaruka ti nepada, sice rozoberaju dvere a vyberaju von okna ale kedze to môzu robit len autorizovane firmy ktore su zaroven opravnene vydavat "karticky" k foliam ako SAXO Biskupice, tak zaruka ti nepada na to som sa pytal
KIA RIO II Sporty 1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG Solaris + folie by SAXO
Obrázek :arrow: LPG
Obrázek
staf

Příspěvek od staf »

chalani a ako je to s tym vyhladom? nerobi to problemy napr pri parkovani...?
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

No je to neprijemne pri parkovani ked niekam cuvas nakolko cezden staci ked je len trocha pod mrakom a uz vidim dost zle cez zadne sklo a vnoci totalne nic nevidno ani ked zaradena spiatocka a svetla svietia vzadu ani verejne osvetlenie, vecer a vnoci vobec nic nevidno ale tak ono je to cele o zvyku a mne osobne to nevadi nakolko som sa tak musel naucit jazdit s firemnymi autami typu berlingo a caddy kde tiez vzadu bud okna nemame alebo ked mame tak su polepene nalepkami firemnymi t.j. tam tiez pri cuvani len spetaky takze zvyk len - ale prvy krat ked som to okusil na svojom RIU tak to bolo dost neprijemne cuvat stymi foliami lebo jedine spetaky vecer vyuzit
Obrázek
vko06

Příspěvek od vko06 »

no tak ja urcite by som ho bral k autorizovanemu typkovi.... moldave je jeden co vraj je najlepsi v KE a v okolí ....uz mi jedno auto robil len to uz nebolo v zaruke preto som si nebol isty .... a ako je to s tymi pasikmi na celnom skle hore??? je to legalne.... ja mam na skle naznacene aky najsirsi pasik tam moze ist len neviem ci sa to bude pozdavat aj nasim "ochrancom" policajtom :lol:
KIA RIO 1.5 CRDi VGT, LX+, Polar silver
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

myslim si ze pasiky na celne sklo su uz zakazane unas uplne - alebo sa to teda uz nerobi ... nieco take mi hovorili ked som sa nato pytal
Obrázek
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Ohladne toho cuvania ja cuvam len podla spatnych z. a ked nemas odhad a cuvas tak to ucitis ked sa o nieco operies ked o auto tak mu max pokrcis SPZ ale naraznik to nedoskriabe.Sila zvyku.

Co sa tyka lepenia folii kamarat mi to prislubil a nemusia sa davat dole okna ked to samozrejme vedia:)
Co sa tyka folii na predne sklo ten pasik tak policajt ta max upozorni a povie ze si to mas na mieste dat dole alebo ti zadrzi technicky pokym to nedas dole,tak isto sa to robi aj ked mas predne bocne skla,nakolko su zakazane,ale samozrejme su vynimky ked mas preukaz ze prevazas poslancov a citlive osoby alebo velke hotovosti...
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
anjelic

Příspěvek od anjelic »

mam tyzden nove rio sporty ,na palubnej doske nie je mechanicky ukazovatel teploty. v prirucke som sa docital ze je tam modra a cervena kontrolka. Pri studenom motore by mala svietit modra a pri prehriatom cervena..Pri zapnuti kluca by sa mali rozsvietit vsetky kontrolky. Mam problem...alebo je to inac??? mne sa ta mora kontrolka nerozsvieti a neviem ci je to chyba..poradi mi niekto??
Kia Rio Sporty, Midnight Black 13/05/2009
staf

Příspěvek od staf »

anjelic píše:mam tyzden nove rio sporty ,na palubnej doske nie je mechanicky ukazovatel teploty. v prirucke som sa docital ze je tam modra a cervena kontrolka. Pri studenom motore by mala svietit modra a pri prehriatom cervena..Pri zapnuti kluca by sa mali rozsvietit vsetky kontrolky. Mam problem...alebo je to inac??? mne sa ta mora kontrolka nerozsvieti a neviem ci je to chyba..poradi mi niekto??
mozno ta modra svieti az pri takych nizkych teplotach ktore teraz nie su :?:
staf

Příspěvek od staf »

aladinos píše:Ohladne toho cuvania ja cuvam len podla spatnych z. a ked nemas odhad a cuvas tak to ucitis ked sa o nieco operies ked o auto tak mu max pokrcis SPZ ale naraznik to nedoskriabe.Sila zvyku.
no nechcel by som aby si vedla mna parkoval :D
inak tiez pouzivam spetaky.. ale vzadu sa mi fakt nap.. odhaduje vzdialenost :-/
Matej

Příspěvek od Matej »

anjelic píše:mam tyzden nove rio sporty ,na palubnej doske nie je mechanicky ukazovatel teploty. v prirucke som sa docital ze je tam modra a cervena kontrolka. Pri studenom motore by mala svietit modra a pri prehriatom cervena..Pri zapnuti kluca by sa mali rozsvietit vsetky kontrolky. Mam problem...alebo je to inac??? mne sa ta mora kontrolka nerozsvieti a neviem ci je to chyba..poradi mi niekto??
my co mame SPORTY tak na meranie teploty chladiacej kvapaliny mame ukazovatel so stupnicou :oops: :oops: :oops:
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Odpovědět