Potvrzuji az prekvapive dobre chovani dieselu (1.6), spolu s pocitacem (pocitam, ze za rychlymi starty stoji TCS) je to opravdu zive a dynamicke auto.
Ma uz nekdo tempomat? Chci si ho tam v nejblizsi dobe nechat doplnit ...
Ja idem dnes k predajcovi po info ohladom tempomatu, taknapisem zajtra co som sa dozvedel.alexfa píše:Tak se taky hlasim do klubu
Potvrzuji az prekvapive dobre chovani dieselu (1.6), spolu s pocitacem (pocitam, ze za rychlymi starty stoji TCS) je to opravdu zive a dynamicke auto.
Ma uz nekdo tempomat? Chci si ho tam v nejblizsi dobe nechat doplnit ...
Tak po tydnu jezdeni musim rict, ze to stale vrze, mozna ted vrze min centralni panel, ale misto nej vybruje horni kryt nad budikamaBeda píše:Prvni cesta do prace a zatim zadne vyrazne vibrace, takze muzu zatim doporucit cestu do servisu a nechat si vycvaknout a znovu nacvaknout centralni panelMirda píše:Tak jak jsi dopadl v servisu s vrzánim???
Byl jsem taky v servisu. Vzali to na panelovku a jako naschvál se to skoro nehlo. Teď to ale začalo pořádně, zejtra si jedu pro tu "fólii zadního nárazníku", tak jim to tam rovnou dam, ať s tim něco udělaj.Beda píše:Tak po tydnu jezdeni musim rict, ze to stale vrze, mozna ted vrze min centralni panel, ale misto nej vybruje horni kryt nad budikama
Se mnou jezdili pres diry a taky zrovna skoro nic, tak jsem mu rekl, at to potyra na maly otacky a v tu chvili hned zacal oponovat, ze nelze reklamovat vrzani na male otacky u dieseluMirda píše:Byl jsem taky v servisu. Vzali to na panelovku a jako naschvál se to skoro nehlo. Teď to ale začalo pořádně, zejtra si jedu pro tu "fólii zadního nárazníku", tak jim to tam rovnou dam, ať s tim něco udělaj.
Dneska jsem tam byl. Nevolal jsem předem, protože mi týpek řekl, ať kdykoli přijedu... Mno a když jsem dojel, tak jsem zjistil, že má dovolenou... Nechci si na to zvykatBeda píše:Se mnou jezdili pres diry a taky zrovna skoro nic, tak jsem mu rekl, at to potyra na maly otacky a v tu chvili hned zacal oponovat, ze nelze reklamovat vrzani na male otacky u dieseluMirda píše:Byl jsem taky v servisu. Vzali to na panelovku a jako naschvál se to skoro nehlo. Teď to ale začalo pořádně, zejtra si jedu pro tu "fólii zadního nárazníku", tak jim to tam rovnou dam, ať s tim něco udělaj.Uz si na to zvykam a holt to resim vyssi hlasitosti radia
Pri porovnani s ostatnimi auty, co jsem ridil, mi to taky prijde, ale jde jen o zvykDavidB píše:Mám "problém". Zdá se mi - a dlužno říct že i přítelkyni, že mechanismus spínače vypnutí blinkru je při otáčení volantem posazeny moc daleko. Tj. musím hodně otočit, aby se při narovnání kol blinkr vypnul. S ohledem na geometrii zatáček se mi tak stává v takových 80% zatáček, že se mi blinkr nevypne/neskočí na středovou polohu a musím ho vypnout rukou.
Máte podobné chování, nebo je to u vás jinak? Přemýšlím, že s tím zajedu do servisu, ale chtěl bych vědět co na to ostatní majitelé. Díky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |