Tazne v predu
Tazne v predu
Zdar vsichni sorentaci. Todle je tema spis pro nejaky domaci kutily . Z duvodu nevhodne situovany zahrady a tezkyho velkyho vleku, by se mi hodilo mit na aute tazny i ve predu. Ale nechci to tam mit porad. Jenom sem si myslel, kdyz bych potreboval zajet s vlekem, tak ho tam nejak nasadit a pak ho zase sundat. Jeste sem se na to poradne nekoukal jak to tam pridelat, ale myslim, ze by k tomu sly dobre pouzit ty dve tazny oka vepredu a pak to uchytit nekam na ram. Nez zacnu neco bastlit sam, tak se Vas tu ptam, jestli uz jste se o to nekdo nepokousel, popripade zda by nebyla nejaka fotka jiz slouziciho systemu uchyceni, nebo aspon rada kde se chytit. Sorento mam starej tip a vlek ma cca 2700kg, takze to musi bejt uchyceny trochu bytelnejc . Predem diky za info.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
- Reklama
Re: Tazne v predu
Ahoj Tomas,
fotky jsou na Německým Sorento forum a má to namontovaný na ochranném rámu. Zkusím ty fotky najít a snad se mi je tady podaří pověsit, ale zatím nevím jak prorože každé forum funguje jinak.
fotky jsou na Německým Sorento forum a má to namontovaný na ochranném rámu. Zkusím ty fotky najít a snad se mi je tady podaří pověsit, ale zatím nevím jak prorože každé forum funguje jinak.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Ahoj. No ja tam vepredu ram nemam, takze to budu muset udelat nejak jinak, ale nemas aspon link na to forum? Rad bych se na to mrknul. Tomas.
Ahoj a zatím to memůžu najít, protože je tam nepřeberné množství info, ale zde je link: http://www.sorento-forum.de/html/home.htm a jedna rubrika na foru je k dispozici bez registrace a zbytek po registraci. Já tam sehnal od jednoho člena novou sadu kompletních kol 245/65/17 Michelin za velice příjemnou cenu, teda po zjištění kolik stojí samotnej disk u nás v Kie Ten potřebuju na tu chybějící rezervu. Je to komické když mám na autě najeto 17 km a budu mít náhradní sadu kol. Ale co je doma to se počítá
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Diky za info. Zkusim to tam dohledat.
Nojo proc ne, kdyz je to za rozumnou cenu, tak proc toho nevyuzit . U nas chtej za origos disky na Sorento pres 5 litru za jeden. Na jare musim koupit novy, ale origos to nebudou, protoze takovy prachy za to davat nebudu.
Nojo proc ne, kdyz je to za rozumnou cenu, tak proc toho nevyuzit . U nas chtej za origos disky na Sorento pres 5 litru za jeden. Na jare musim koupit novy, ale origos to nebudou, protoze takovy prachy za to davat nebudu.
Dneska jsem zjistil u Kie tu cenu 17-tky. 6750 bez Dph za kus. Jinde se sežene za polovic neorigo. Já si pro tu sadu zajedu asi v sobotu ale až ke Stuttgartu.