Vŕzganie,neprijemne zvuky cohokolvek
Vŕzganie,neprijemne zvuky cohokolvek
Nakolko sa tu riesila tema vŕzgania plastov,sedaciek a podobne,zakladam novu temu kde sa mozu riesit preoblemy a pisat aj riesenia.
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
- Reklama
Re: Vŕzganie,neprijemne zvuky cohokolvek
Mne osobne vrzgalo/vrzga:
ŠPZ: Problem sa vyriesil vypodlozenim Špz-ky
SEDADLO: Problem som vyriesil tak,ze sedacku som sklopil dopredu a ked sa pozriete zozadu sedacky,tak su tam take klby kde sa ohyba operadlo sedacky,tam som to nastriekal siliconovym sprayom
Taktiez som podotahoval skrutky co je sedadlo uychytene o karoseriu,spredu 2 zozadu 2.Problem sa vyriesil
PLASTY okolo radia:odkedy sa oteplilo zacali mi pri nerovnostiach na ceste vydavat prasklave zvuky plasty,ked som kupoval auto pred rokom tak to nepraskalo.Neviete niekto riesenie,ci treba nejake skrutky podotahovat(ci sa neuvolnili) pod radiom,alebo ci to mam radsej riesit na 1.garancnej prehliadke?
OPIERKA HLAVY spolujazdec Taktiez pri nerovnostiach mi bucha opierka,nakolko nie je dobre uchytena a je tam vola:(
ŠPZ: Problem sa vyriesil vypodlozenim Špz-ky
SEDADLO: Problem som vyriesil tak,ze sedacku som sklopil dopredu a ked sa pozriete zozadu sedacky,tak su tam take klby kde sa ohyba operadlo sedacky,tam som to nastriekal siliconovym sprayom
Taktiez som podotahoval skrutky co je sedadlo uychytene o karoseriu,spredu 2 zozadu 2.Problem sa vyriesil
PLASTY okolo radia:odkedy sa oteplilo zacali mi pri nerovnostiach na ceste vydavat prasklave zvuky plasty,ked som kupoval auto pred rokom tak to nepraskalo.Neviete niekto riesenie,ci treba nejake skrutky podotahovat(ci sa neuvolnili) pod radiom,alebo ci to mam radsej riesit na 1.garancnej prehliadke?
OPIERKA HLAVY spolujazdec Taktiez pri nerovnostiach mi bucha opierka,nakolko nie je dobre uchytena a je tam vola:(
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
-
- Kontaktovat uživatele:
Môj pripad -
ŠPZ : podlozene gumovimy podlozkami a uz je pokoj
Zadná náprava : buchanie od laveho kolesa - som objednany na opravu buducy tyzden - som zvedavy co bude
ŠPZ : podlozene gumovimy podlozkami a uz je pokoj
Zadná náprava : buchanie od laveho kolesa - som objednany na opravu buducy tyzden - som zvedavy co bude
zacalo mi vrzgat tam kde je radio a palubna napravo nad radiom...co stym?
servis?aladinos píše:zacalo mi vrzgat tam kde je radio a palubna napravo nad radiom...co stym?
cakat kym to prestane same od seba?
hladat provizorne riesenia?
trpiet to?
...?
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som to v zaruke urcite hodil do servisu,, proste na novom aute nema co vrzgat a ty niesi odtoho aby si si rozoberal palubovku lebo niekde sa nieco uvolnilo ...
a teda ani by si to sam rozoberat nemal ked je to v zaruke takze ...
a teda ani by si to sam rozoberat nemal ked je to v zaruke takze ...
dam im to spravit na 1.garancnej