Nové autorádio

Odpovědět
mistr85

Nové autorádio

Příspěvek od mistr85 »

Kúpili sme si Ceed v základnej výbave - (otec vraj viac nepotrebuje) a teraz sme si s bratom vybrali autorádio na veľkosť 1DIN ! Neviem ale ako sa vyberajú tie krytky čo sú tam teraz jedna na odkladanie vecí a druhá nad ňou je na autorádio len to nevieme vybrať a poškriabať si palubovku moc nechceme - neviete niekto ako sa to dá jednoducho vybrať ? DIK ZA ODPOVEDE !
Reklama

mistr85

Re: Nové autorádio

Příspěvek od mistr85 »

To mi tu fakt nikto neviete poradiť ako to zložiť bez toho, aby som za to dal 1500Sk v autoservise ? :shock: To rádio si viem zapojiť aj sám ale neviem akým patentom sú tam založené tie krytky !
kiaman

Příspěvek od kiaman »

Ludia to je jednoduche. Musite vybrat ten stredovy panel. To spravite tak ze zapacite rovny srobovat dolu mezi paluborku a ten panel a proste ho odskerite na Lavej a pravej strane. Potom to uz normalne silou vytrhnete.

Nasledne vam tam ostanu tie krytky.

Kto chce napiste mi sukromnu spravu poslem obrazky.

Alebo si tam dajte origo radio. Na nete sa daju kupit okolo 40e
mistr85

Příspěvek od mistr85 »

No tak please pošli mi tie obrázky na mail mistr85@gmail.com ĎAKUJEM !
ludko2g

Příspěvek od ludko2g »

Zdravim tak ja som toho uz mal dost ...kupil som si ceed. Som s nou spokojny no autoradio som v mojej vybave nemal.
Snazil som sa namontovat vlastne autoradio len ze plastovu kritku ktora tam bola som nevedel nijako dat prec, pretoze bola prisrubovana z vnutra.
Zistil som, ze ak ju chcem odsrubovat pojdem bud do servisu a namontuju mi radio za poriadny peniaz, alebo skusim nejako vybrat ten cely umely panel z palubovky a potom si ju z boku odsrubujem.
Takze hladal som na nete a nakoniec som to nasiel a vybral som panel aj bez poskodenia. Pripajam fotky a servisu kia davam zbohom.

http://cars.pdfki.com/kia/ceed/en/articles/radio.html
Odpovědět