Natretie brzdoveho oblozenia..
Natretie brzdoveho oblozenia..
Tak vcera som sa rozhodol ze si natrem brzdove oblozenie vzadu aj predu na cerveno.
Vizera to podstatnejsie lepsie ako ta strieborna farba.
Samozrejme som dal dole koroziu a az po ocisteni techn.benzinom som naniesol farbu ktora dobre drzi na kov aj koroziu.
Neviete ci s tymto zasahom stracam zaruku,nakolko si myslim ze iba zasahom do elektromontaze vozidla sa straca zaruka...
Samozrejme neskor sem dam fotky len treba umyt auto:D
Natieral uz niekto na svojom Riu?
Vizera to podstatnejsie lepsie ako ta strieborna farba.
Samozrejme som dal dole koroziu a az po ocisteni techn.benzinom som naniesol farbu ktora dobre drzi na kov aj koroziu.
Neviete ci s tymto zasahom stracam zaruku,nakolko si myslim ze iba zasahom do elektromontaze vozidla sa straca zaruka...
Samozrejme neskor sem dam fotky len treba umyt auto:D
Natieral uz niekto na svojom Riu?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
- Reklama
Re: Natretie brzdoveho oblozenia..
zaruku by si nemal stratit a ak tak iba na tu cast do ktorej si zasiahol (no a co sa moze na tom do**at? )
ja som vzadu strekol (naboj? bubon? ani neviem co to je ) chromovym sprejom. vysledok za 1, otazne je vsak kolko to vydrzi. ak aspon do zimy tak budem spokojny. ak tak o rok sa s tym pohram viac (aj ked otazne je ako, pretoze ked som rozmyslal nad nejakym naterom (teraz si nespomeniem na nazov) tak som narazil na problem ze to oblozenie istotne nechcem cervene/zlte a podobne. a ani strieborne nie. chrom je krajsi no neviem o ziadnom natere, iba o chromovych sprejoch a tie maju dost podstatnu nevyhodu ze moc nie su urcene na vonkajsie pouzitie (pomohlo by prelakovanie, ale bohuzial nie su prelakovatelne, minimalne ten moj nie je)
ja som vzadu strekol (naboj? bubon? ani neviem co to je ) chromovym sprejom. vysledok za 1, otazne je vsak kolko to vydrzi. ak aspon do zimy tak budem spokojny. ak tak o rok sa s tym pohram viac (aj ked otazne je ako, pretoze ked som rozmyslal nad nejakym naterom (teraz si nespomeniem na nazov) tak som narazil na problem ze to oblozenie istotne nechcem cervene/zlte a podobne. a ani strieborne nie. chrom je krajsi no neviem o ziadnom natere, iba o chromovych sprejoch a tie maju dost podstatnu nevyhodu ze moc nie su urcene na vonkajsie pouzitie (pomohlo by prelakovanie, ale bohuzial nie su prelakovatelne, minimalne ten moj nie je)
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
-
- Kontaktovat uživatele:
o to by som vcelku mal aj zaujem natriet tie strmene vpredu nacerveno na ciernom riu by to vyzeralo dopohody ne ? taka svetlejsia cervena, ale myslim ze treba nejaku farbu co vydrzi vysoke teploty ze ? a potom uz len jednoducho dat dolu koleso a normalne to tam natriet/streknut ?
Myslim si ze sprej by bol idealnejsi, vsetko ostatne dôkladne obalit novinamy a streknut to .Uz len o tu teplotu ide pri brzdeni lebo to predsalen nebude malo .
Myslim si ze sprej by bol idealnejsi, vsetko ostatne dôkladne obalit novinamy a streknut to .Uz len o tu teplotu ide pri brzdeni lebo to predsalen nebude malo .
kedysi by som za tymto slintal, ale mna osobne taketo upravy uz presli. nie ze by som bol stary dedo ale v mojom pripade na to nevidim ziaden dovod. ked ma niekto cervene auto a ze aj strmene da do cervenej to sa mi paci. ale ked chce niekto len vytunit auto a dat to do farby ktorej hlavnou ulohou je prilakat pozornost ... vtedy si pomyslim nieco v tom duchu ze "aha, panko veri ze mu to prida 10 koni"MaTToS píše:by to vyzeralo dopohody ne ?
dovodom moze byt hrdza, ale ako som spomenul, neriesil by som to za kazdu cenu tak aby to potom bilo do oci
kolega si to natieral na 406 ...
farbu kupil v predajni auto suciastok, nejaku co vydrzi vysoku (oni poradia) teplotu a
neopadava mu zatial ...
farbu kupil v predajni auto suciastok, nejaku co vydrzi vysoku (oni poradia) teplotu a
neopadava mu zatial ...
Ja som mal na vyber svetlejsi odtien a tmavsi cervenej.Kupil som tmavsi nakolko som farbu volil podla karoserie.
Zatial drzi a znasa vysoke teploty ak to tak mozem nazvat a aj na kamratovom Forde Focuse.
Zatial drzi a znasa vysoke teploty ak to tak mozem nazvat a aj na kamratovom Forde Focuse.
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
u mna je to skor nutnost natriet zadny naboj, pretoze sa mi na nom po zime objavila hrdza a vyzera to ....nuz co vam budem hovorit ked mate nove auto a k tomu hrdzavy naboj kolies
jeden znamy pouzil na naboje a aj strmene obycajny "Hammerite" a vravel ze kym auto predal tak mu to v pohode drzalo
jeden znamy pouzil na naboje a aj strmene obycajny "Hammerite" a vravel ze kym auto predal tak mu to v pohode drzalo
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
BatoNR:
Ak si z NR tak chod do farby-laky smerom na Nové Zamky a tam ti poradia,neviem uz presne nazov ale drzi to stale rovnako a nikde sa to este nedalo dole,iba nevyhodou je ze sa to rychlo zaspini
Ak si z NR tak chod do farby-laky smerom na Nové Zamky a tam ti poradia,neviem uz presne nazov ale drzi to stale rovnako a nikde sa to este nedalo dole,iba nevyhodou je ze sa to rychlo zaspini
vdaka za info, a som z okolia NR, byvam na dedine kusok od NRaladinos píše:BatoNR:
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Tak pridávam foto ako to vyzerá po natretí môjho brzdového obloženia.
Predne koleso:
Zadné koleso:
Ak vám môžem ešte odporučiť na oživenie pneumatiky, nepoužívajte drahe prípravky za 15 Eur.
Dá sa kúpiť silikónový olej v spreji za cca. 2 Eura ( 400ml)
Predne koleso:
Zadné koleso:
Ak vám môžem ešte odporučiť na oživenie pneumatiky, nepoužívajte drahe prípravky za 15 Eur.
Dá sa kúpiť silikónový olej v spreji za cca. 2 Eura ( 400ml)
pekne si to spravil ...a ten sprej skusim zohnat. som zvedavy v com je hacik ked hovoris ze je o tolko lacnejsi
Aj ja som dal červené
Waaw ale to je fest červená