Kia Rio 2010 (facelift)

staf

Kia Rio 2010 (facelift)

Příspěvek od staf »

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://auto.pravda.sk/aj-kia-rio-presla-omladzovacou-kurou-dv6-/sk_aaktual.asp?c=A090721_094231_sk_aaktual_P39
ticha zavist voci tym co si kupia tento model :(
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Reklama

tomasko007

Re: rio facelift

Příspěvek od tomasko007 »

vyzera dobre, ale ani to terajsie nie je zle, urcite krajsie ako niektore česke samochody :)
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Obrázek
staf

Příspěvek od staf »

asi myslis fobiu :D lebo taka octavia a superb vyzeraju super. teda hlavne aktualne modely
tomasko007

no uhadol si presne co som myslel, hlavneho konkurenta, ktory nesiaha riu ani po brzdove oblozenie
Obrázek
tnt

Příspěvek od tnt »

noo .. pekna ...
BatoNR

Kia Rio (facelift 2010)

Příspěvek od BatoNR »

Obrázek

pred chvilou som bol na stranke oficialneho importera a videl som tam nove RIO, mne sa celkom paci z hladiska dizajnu. Predna maska sa podoba na vacsi ceed. Paci sa mi aj to ze dali ovladanie radia tiez na volant.

Co na to hovorite vy?

http://www.kmss.sk/showroom/rio%20fl.aspx
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
eMKejx

Re: Kia Rio (facelift 2009)

Příspěvek od eMKejx »

trosku som ti to upravil... a ako je vidiet presne je to podla neoficialnych obrazkov, je to krasne auto.... teda teraz viem ze sa mi paci viac... no co skoda ze ho nemali aj pred 4 mesiacmi, smerovky v zrkadlach, volant "iny" a hlavne ten predny vyraz... skratka do novej serii Kia rodinky presne zapada aj RIO (uz).

ps: Rio 2010 ma aj 1.6 CVVT motor 82/112 - slusny vykon na to "male" to bude nadherka - isto zivsie ako diesel
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
staf

Re: Kia Rio (facelift 2010)

Příspěvek od staf »

saaaakra, zacinam zavidiet :(
v standardnej vybave 195ky kolesa, palubny pocitac, smerovky v spetakoch, lepsi kluc (ten co mam ja sa mi nepaci, viac by som bral skladaci) a ten volaaaaaant :oops: . este keby to malo aj to stropne okno ....
by ma zaujimalo ci by pasovala aspon ta nova maska a naraznik aj na toto stare rio :mrgreen:
BatoNR

Příspěvek od BatoNR »

jedine co mi chyba na mojom aute je palubny pocitac ktory je po facelifte seriovo vo vybave sporty. Mozno by sa to dalo dodatocne domontovat aj do nasich "starsich" verzii. Ved elektriku hadam moc nemenili. Predna maska sa podarila a cele auto teraz vyzera ako taky maly dravec.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
eMKejx

Příspěvek od eMKejx »

ach tie ceny... pre niekoho to nieje ani moc rozdiel hm ale ta 1.6L mnam, ale zas spotreba... a veru palubak by som aj ja uvital v mojom sporty, tiez nevravim ze sa mi moje nepaci! sakra sak ho mam len 4 mesiace. No facelift sa Kii velmi vydaril si myslim a ako kukam tak aj radio ma opacne podsvietenie... dispej zbytocne nesvieti, svietia len znaky na oranzovo. Inac cakal som aj zmenu tapacira v interieri a pod. Zatial som nenasiel nijake ine obrazky nez su na Kia stranke - hm ktovie ake su sedadla... co sa inac tyka kluca, mne vyhovuje - spytam sa len: aj vam sa auto samo uzamkne ked ste mimo neho aj s klucom poblis? alebo sa zamkne samo aj ked ste ho nezamkli a nieste s klucom prinom?

ps: Kia Rio je jednoznacne naj volba aut vo svojej triede na trhu ci nasom ci ceskom co sa tyka uzitkovej hodnoty vs ceny. Najlepsi pomer na trhu. Kebyze sem dovazaju aj Rio Combi tak Skoda to moze s Fabiou davno zabalit pripadne znizit cenu, pretoze ten Mladoboleslavky predrazeny nemec uz davno nieje to co byval, a ze ludove auta...

inac podrobnejsie detaily faceliftu /podte sa nabazit/:

http://paultan.org/photo/2010-Kia-Rio-Facelift/
Obrázek
KIA RIO II Sporty 1.4 16V 71kW- Midnight Black 6/2009
Obrázek
staf

Příspěvek od staf »

mne sa zamkne len ked odomknem a do 10s neotvorim dvere

inak mali by sme hladat co je na nom zle, nech tu o chvilu vsetci nelutujeme ze ho nemame :twisted:

PS cakal by som vyraznejsiu zlavu na (stare) rio. lebo neviem ako ostatni, no ja by som si radsej tych 20k doplatil :cry:
shopho

Příspěvek od shopho »

podla obrazkov na oficialnej stranke nezmenili sedadla, co je velka skoda, chcelo by to vyraznejsie bocne vedenie..
bohush

Příspěvek od bohush »

no vyzera to ovela lepsie a konecne ponukaju sporty aj v diesli :))
KIA Rio Sporty , Sunset Orange
tomasko007

suhlasim s vami .. zavidim tomu kto si ho kupi...
ale jedna vec mi vadi, ze tie svetla mohli byt v style kia forte .. ( ta cas s parkovackami ) tam nemusela byt. vyzeral by mozno dokonale :-)
Obrázek
visna

Příspěvek od visna »

tomasko007 píše:suhlasim s vami .. zavidim tomu kto si ho kupi...
ale jedna vec mi vadi, ze tie svetla mohli byt v style kia forte .. ( ta cas s parkovackami ) tam nemusela byt. vyzeral by mozno dokonale :-)
suhlasim. s mensimi svetlometmi by to vyzeralo dost brutalne. Proste trosku mi tam vadia tie obrovske svetla.
RIO II 1,4 sporty 2008
Odpovědět