Ahojte,
este pred samotnou otazkou chcem podotknut ze ak sa vam budu sdat moje otazky hlupe tak ma hned nekamenujte Vobec sa do aut nevyznam, ani si veci nestudujem, to ze este ide vdacim hlavne svokrovi Ale chcem to zmenit a to je hadam najdolezitejsie
A teraz k veci:
Mam este starsie Rio 1,3 z roku 2002 a vzdy mi stierac po kratkom case na strane spolujazdca zacne vrzgat a akokeby preskakovat (na okne ostavaju tenke pasiky vody).
Priznam sa ze kupujem lacaky v tescu a podobne. Cize predpokladam ze chybe bude v tom.
Poradte ake su vlastne najlepsie stierace pre Rio?
VDAKA MOC
Vrzgajuce stierace
- Reklama
-
Re: Vrzgajuce stierace
Ahoj.
Tie lacne "stierace" z hypermarketov nestoja ani za to 1€ za ktore ich predavaju.
( Podobna skusenost s tymito stieracmi. )
Odporucam ti zajst do obchodu s autodoplnkami, tam ti poradia. pripadne ak pracovnici v autorizovanom servise su ochotny, tiez poradia.
Osobne by som ziadne lacne stierace ani nekupil, kedze teraz v tomto pocasi, mrholenie, hmla, šero, je potrebné mat dobrý výhlad
a pozri si aj https://www.kia-club.net/viewtopic.php?f=20&t=1300
Tie lacne "stierace" z hypermarketov nestoja ani za to 1€ za ktore ich predavaju.
( Podobna skusenost s tymito stieracmi. )
Odporucam ti zajst do obchodu s autodoplnkami, tam ti poradia. pripadne ak pracovnici v autorizovanom servise su ochotny, tiez poradia.
Osobne by som ziadne lacne stierace ani nekupil, kedze teraz v tomto pocasi, mrholenie, hmla, šero, je potrebné mat dobrý výhlad
a pozri si aj https://www.kia-club.net/viewtopic.php?f=20&t=1300
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
ano pozri si ten link ktory ti poslal tomasko007
ja osobne mam uz 1,5 roka original stierace, ktore boli davane priamo od vyrobcu a zatial som spokojny. Takze kvalita sa naozaj vyplati
ja osobne mam uz 1,5 roka original stierace, ktore boli davane priamo od vyrobcu a zatial som spokojny. Takze kvalita sa naozaj vyplati
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
chamurapi: len tak mimochodom ako ta poslucha tvoj rocnik 2002? casto sa v nom musi tvoj svokor "vrtat"?
z nas co sme tu aktivny pisatelia mame vacsinou rocniky 2008 a novsie
z nas co sme tu aktivny pisatelia mame vacsinou rocniky 2008 a novsie
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
ja som velmi spokojny v tom case bola Kia na Slovensku este dost neznamou, tak som sa aj trochu bal ale za ten cas musim povedat ze sluzi perfektne
zopar drobnosti sa samozrejme vyskytlo - v servise (svokor uz nezvladal ) som s nim bol 2krat
a svokor menil akurat loziska, svieckove kable, mazali sme este ventilator vetrania a potom uz len pravidelna udrzba
vseobecne najviac problemov sposobilo skore odideniekorejskych suciastok - menili sme velmi skoro vsetky loziska, skoro sa pretrhlo spojkove lanko, a aj svieckovy kabel sa pobabrbal nejak divne - vo vsetkych pripadoch sa servisaci, resp. svokor cudovali ze to malo este vydrzat
ale inak som spokojny nadmieru
zopar drobnosti sa samozrejme vyskytlo - v servise (svokor uz nezvladal ) som s nim bol 2krat
a svokor menil akurat loziska, svieckove kable, mazali sme este ventilator vetrania a potom uz len pravidelna udrzba
vseobecne najviac problemov sposobilo skore odideniekorejskych suciastok - menili sme velmi skoro vsetky loziska, skoro sa pretrhlo spojkove lanko, a aj svieckovy kabel sa pobabrbal nejak divne - vo vsetkych pripadoch sa servisaci, resp. svokor cudovali ze to malo este vydrzat
ale inak som spokojny nadmieru