tak mi ze sorenta zbyla přepážka za zadní sedadla (v době nehody nebyla v autě - byla vymontovaná). jelikož přepážku nevyužívám (proto také nebyla v autě v době nehody), přenechám ji někomu, kdo pro ni nalezne využití - někomu, kdo převáží psisko nebo jiné předměty, které potřebuje zajistit od prostoru interiéru. Přepážka je nepoužívaná a téměř nová (byla montována za účelem odpisu DPH - proto byla v autě pouze na kontroly STK, jinak byla mimo auto). Přepážka je přes celou výšku interiéru (na jen ta nad opěradla) a při sklopení zadních sedaček a posunutí mříže za přední sedadčky tvoří pevnou podlahu s čílkama chránící boční dveře.
foto zde:
Nechám ji za 3.000,- možná za 2.500,- při rychlém jednání (překáží).
mail: david.eichler@seznam.cz
telefon: 737 271 095
Přepážka
- Reklama
Re: Přepážka
Ahoj, máš ještě přepážku nebo už je pryč?BOSS píše:tak mi ze sorenta zbyla přepážka za zadní sedadla (v době nehody nebyla v autě - byla vymontovaná). jelikož přepážku nevyužívám (proto také nebyla v autě v době nehody), přenechám ji někomu, kdo pro ni nalezne využití - někomu, kdo převáží psisko nebo jiné předměty, které potřebuje zajistit od prostoru interiéru. Přepážka je nepoužívaná a téměř nová (byla montována za účelem odpisu DPH - proto byla v autě pouze na kontroly STK, jinak byla mimo auto). Přepážka je přes celou výšku interiéru (na jen ta nad opěradla) a při sklopení zadních sedaček a posunutí mříže za přední sedadčky tvoří pevnou podlahu s čílkama chránící boční dveře.
foto zde:
Nechám ji za 3.000,- možná za 2.500,- při rychlém jednání (překáží).
mail: david.eichler@seznam.cz
telefon: 737 271 095
HoPr
KIA SORENTO 2.5.TDi EX 2009
KIA SORENTO 2.5.TDi EX 2009
taky tu jednu mám.za 2500
Ahoj, dlouho jsem tu nebyl - omlouvám se.
Přepážku stále mám. Pokud máš zájem, napiš mail na david.eichler@seznam.cz či zavolej na telefon: 737 271 095
PS: zítra odlétám do mexika a vracím se až 3.5.2010. Tak budu nedostupný.
Přepážku stále mám. Pokud máš zájem, napiš mail na david.eichler@seznam.cz či zavolej na telefon: 737 271 095
PS: zítra odlétám do mexika a vracím se až 3.5.2010. Tak budu nedostupný.
Ahojte,
taky mám přepážku na prodej.
Má někdo zájem ?
taky mám přepážku na prodej.
Má někdo zájem ?
KIA Sorento EX, aut.
2,5 CRDi, 03/2005
2,5 CRDi, 03/2005
-
cena?popřípadě foto dík David
foto nemám, ale je nová a taky nepoužitá
100% identická jako nahoře v prvním příspěvku
nejsou k ní ty dvě horní packy (na fotce jsou vidět vlevo - takové ty pozinkované)
Cena 2000,- (buď osobní odběr nebo +poštovné)
100% identická jako nahoře v prvním příspěvku
nejsou k ní ty dvě horní packy (na fotce jsou vidět vlevo - takové ty pozinkované)
Cena 2000,- (buď osobní odběr nebo +poštovné)
KIA Sorento EX, aut.
2,5 CRDi, 03/2005
2,5 CRDi, 03/2005