Ahoj vsem,
Stal jsem se čerstvym majitelem Kia sportage,r.v.95.Auto jsem pořidil do horskych oblasti,kde bydlim a neustale pouzivam nahon na vsechny kola + redukci.Pri zapnutem predku se mi ozivaji rany uprostred auta.Ne pravidelne,ale cim dal tim casteji. Prosim o radu, pokud mel nekdo stejny problem.Predem dekuji
Rany pri zapnutem predku
- Reklama
Re: Rany pri zapnutem predku
Zdravim ťa priatelu taktieš mam tento problem no moje trapenie skončilo včera no nezavidim ti v mojom pripade mi každy tvrdil že su to homogennicke klby na poloosiach tie som dôkladne rozobral a nič rany uprostret auta pokračovali dalši človek mi poradil že to roby vôľa v kardanoch taktieš som ich rozobral a nič znova to same dalši dobrodruch povedal že chyba je v pridavnej prevodovke tak ako jasne posluchol som a zabil som jeden den vymenou pridavnej prevodovky ako jasne zbytočne takže už ma to dopalilo uviazal som moju kiu o strom 1 redukcia plny plin + brzda a povedal som si že nech radčej niečo utrhnem a nech vidim kde je konečne chyba na zazrak som zistil že zavada je v prednom diferencionalu tak som to znova rozobral a vymenil som dif... a rany prestali bol som štastnejši ako blcha no zo zaujmavosti som ten stary rozobral a vo vnutri nic no po dôkladnejšom patrani som zisti že takzvana hlavna hriadel -- hruška mala vôlu v ložiskach a ta vo velkom zabere preskakovala po druhom ozubenom kolese..--hrebeni ..Aspon v tomto skončil môj problem prajem ti prijemnu pracu........
Re: Rany pri zapnutem predku
ak mas automaticke volnobezky, tak mne to robili tie,,dal som potom manualne AVM a prestalo to,,,alebo ich vyskusaj dat na priamo, ze nebudu vypinat a malo by to prestat