snimac klikove hridele
snimac klikove hridele
ahoj mam carnivalku 2.5 v6 ted jsem na ni delal tesneni pod halavama a nechtene sem ulomil snimac klikove hridele a nikde ho nemuzu sehnat, v zadny nabidce neni. Zkousel jsem tam dat z 2,9td ale, nehazi to jiskru, tak jestli nekdo nevite z ceho by tam slo nebo kde ho koupit dik buny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: snimac klikove hridele
Co ja viem ci rio niekedy malo 2,5 6v motor .... ajked setko je mozne ,,,
podlamna bude treba ist kupit do kie ja som taky diel v katalogu vobec nenasiel .
podlamna bude treba ist kupit do kie ja som taky diel v katalogu vobec nenasiel .
6 valec v riu??? ani v najdivokejsich snoch
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
-
- Kontaktovat uživatele:
Nuz ked to dal do temy rio tak asi si mysli ze nejake rio ma taky motor ...
dik za radu poreste zase naky zasterky nebo pasy
Akoze nechapem preco davas otazku na 2,5 6V motor na forum kia rio, a este k tomu ocakavas nejake rady ... si normalny ? A ver tomu radsej by si aj ty riesil len nejake sproste pasy alebo zasterky....
RIO II 1,4 sporty 2008
-
- Kontaktovat uživatele:
No ver tomu ze na 2,5 v6 motor v riu nikdo nebude nikdy zhanat snimac klikove hridele .
Takze nevim to ako keby si napisal na skoda forum do sekcie felicia ze na 2,5l motor v KII potrebujes snimac ved co myslis ze niekdo z tejto sekcie kde vecsina ludi ma len RIO bude vedet o KII carnival nieco ?
A okrem toho si treba precitat pravidla fora a nedavat rovnake dotazy do viacerych tem a uz vôbec nie dotazy ohladne inych aut do tem ktore sa danym typom nezaoberaju lebo ked clovek ma carnival tak zvycajne nepojde pozerat do temy RIO a ten kto ma RIO ti na tvoj dotaz len tazko odpovie ajked ja som si dal namahu a pozrel katalog dielov no bohuzial ten snimac tam nieje takze treba ist do KIE sa spytat nechapem preco si to doteraz neurobil .
Takze nevim to ako keby si napisal na skoda forum do sekcie felicia ze na 2,5l motor v KII potrebujes snimac ved co myslis ze niekdo z tejto sekcie kde vecsina ludi ma len RIO bude vedet o KII carnival nieco ?
A okrem toho si treba precitat pravidla fora a nedavat rovnake dotazy do viacerych tem a uz vôbec nie dotazy ohladne inych aut do tem ktore sa danym typom nezaoberaju lebo ked clovek ma carnival tak zvycajne nepojde pozerat do temy RIO a ten kto ma RIO ti na tvoj dotaz len tazko odpovie ajked ja som si dal namahu a pozrel katalog dielov no bohuzial ten snimac tam nieje takze treba ist do KIE sa spytat nechapem preco si to doteraz neurobil .