trhnutí spojky

Odpovědět
Forge.20

trhnutí spojky

Příspěvek od Forge.20 »

Zdravim.Mam na Kia rio II rv. 2008 najeto 21500km.Celkem me štve spojkový pedál,připadá mi jakoby pokaždé zabíral jinak.Dělá to většinou při řazení z 1. na 2. stupeň.Jsem už z toho zoufalý nevím jak mam s pedálem zacházet už jsem zkoušel každý styl jízdy někdy se mi stane ze zabere plynule vetsinou ale trhne a cvakne.Je to děs vzdycky mi trvá než se ze semaforu rozjedu.Vypadá to jakobych neuměl jezdit pritom Fabia nebo dokonce favorit nebo mazda 626 u tech se to nestává.Dělá to i vám ?Nebo se musí zároveň se spojkou nějak šikovně přidat plyn u tohohle auta ?Poradte.Diky moc.
Reklama

tomasko007

Re: trhnutí spojky

Příspěvek od tomasko007 »

presne neviem, ale mne napr taketo trhanie jak citelne tak pocutelne robi hlavne v nizkych otackach a mam pocit ze cim dalej tym horsie, niekedy sa bez problemov ! rozbehnem "bez plynu" pomalicky, inokedy to trha aj s vyssimi otackami motora ... tiez nechapem ... a to mam o 5 000 km menej ako ty. Spomeniem to sice na na garancnej o 2 mesiace, ale pochybujem ze s tym nieco urobia. Tak ako nic neurobili s chvenim motora pri volnobehu.
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Obrázek
Odpovědět