Ahojte,
ako je to s priepustnosťou GPS cez izotermické sklá u RIO? Teoreticky by v aute nemal fungovať mobil ani navigácia (mobil mi tam funguje a navigáciu nemám . Rieši sa to nejakými malými nepokovenými plochami skiel?
Izotermické sklá a GPS signál
Izotermické sklá a GPS signál
RIO II 1.4 2009
Kúpené : 19.8.2009
- Reklama
Re: Izotermické sklá a GPS signál
No zaujimava otazka, to akoze mame na autach izotermicke skla ? a to by nemal ist mobil a ni GPS ? fuuu asi mam v tomto trosku diery vo vedomostiach ale naozaj sa mi nezda ze mame izotermicke skla. A tiez som este nepocul ze by to malo nejako brzdit signal
RIO II 1,4 sporty 2008
RIO podla mna nema izotermicke skla ani nahodou a tiez mi nieje jasne, preco by nemal fungovat signal GPS cez tieto skla, ked to niekto vie, rad sa nieco nove dozviem
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
tiez o tomto pocujem prvy raz. stretol som sa s obavami ohladne GPS pri vyhrievanych sklach, ale zo skusenosti ani tie nie su problem
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Obchodník s navigáciami ma upozornil, aby som si overil, či nemám izotermické sklá.
A v cenníku RIO 2009 som sa dočítal, že všetky stupne výbavy majú "Tónované izotermické sklá". Tak neviem, či tým autor skutočne myslel, to čo napísal.
A v cenníku RIO 2009 som sa dočítal, že všetky stupne výbavy majú "Tónované izotermické sklá". Tak neviem, či tým autor skutočne myslel, to čo napísal.
RIO II 1.4 2009
Podla mna je obchodnik s navigaciami idiot, izotermicke sklá nemozu ovplyvnit navigaciu GPS, to je blbost, to by potom vo vsetkych autach vyssich tried nefungovali mobily alebo GPS nie ? hovadina! Uz vidim jak si čávo s nejakym BMW nemoze kupit navigaciu iba preto lebo ma izotermicke skla.
RIO II 1,4 sporty 2008